Ποδόσακοι

Ποδόσακος

Ο ποδόσακος είναι ένα από τα πιο ουσιαστικά αξεσουάρ καροτσιού, γιατί εξασφαλίζουν τη ζεστασιά του μωρού σας όσο βρίσκεται μέσα στο καρότσι. Έχουν αντικαταστήσει ουσιαστικά τις κουβερτούλες με τις οποίες καλύπταν παλαιότερα τα παιδιά όταν τα έβγαζαν βόλτα.

Ένας ποδόσακος για καρότσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως υπνόσακος για νεογέννητα. Αποτελείται από το κάλυμμα, πάνω στο οποίο ξαπλώνει το παιδί και από την κουβέρτα, η οποία καλύπτει το κάτω μέρος του σώματός του. Το εσωτερικό μέρος είναι φτιαγμένο από μαλακό, αντιαλλεργικό ύφασμα. Κάποιοι ποδόσακοι έχουν και φλις επένδυση για επιπλέον ζεστασιά το χειμώνα. Το εξωτερικό μέρος είναι φτιαγμένο από αδιάβροχες και αντιανεμικές μικροΐνες που “αναπνέουν”. Και τα δύο υφάσματα μπορούν να πλυθούν εύκολα στο πλυντήριο.

Σε μερικούς ποδόσακους μπορείτε να αφαιρέσετε την κουβέρτα με ένα φερμουάρ και να τους χρησιμοποιήσετε ως στρωματάκι καροτσιού το καλοκαίρι.

Στο Bebe Home θα βρείτε πάνω από 40 σχέδια ποδόσακων σε όλα τα μεγέθη και για όλες τις εποχές του χρόνου. Όλα μας τα σχέδια είναι διαθέσιμα πανελλαδικά σε 2-3 μέρες από τη στιγμή της παραγγελίας. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο ποδόσακος για το καρότσι του μονάκριβού σας θα φτάσει σύντομα στα χέρια σας.