Πορτ Μπεμπέ

Πορτ Μπεμπε και Καλαθούνες Μωρού

Το πορτ μπεμπέ ή καλαθούνα μωρού είναι ίσως το μέρος στο οποίο το παιδί σας θα περάσει μεγάλο μέρος της ζωής του μέχρι και το ενάμιση έτος. Είναι ουσιαστικά ένα φορητό κρεβατάκι για νεογέννητα που μπορείτε να πάρετε παντού μαζί σας.

Τα καλάθια μωρού που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά είναι φτιαγμένα από μη τοξικά υλικά όπως ψάθα και βαμβακερό ύφασμα. Τα περισσότερα από αυτά συνοδεύονται από μαλακό στρώμα, κουβερτούλα και αποσπώμενη κουκούλα για τον ήλιο και τη βροχή. Κάποια πωλούνται σε σετ με βάση για να ακουμπούν πάνω. Εναλλακτικά, θα πρέπει να αγοράσετε μόνοι σας ξεχωριστά τη βάση.

Παρόλο που χρησιμοποιούνται για ύπνο, υπάρχουν και μερικά μοντέλα που μπορούν πανεύκολα να μετατραπούν σε καθισματάκι αυτοκινήτου. Συνήθως αυτά τα πορτ μπεμπέ αυτοκινήτου κατασκευάζονται από μεγάλες εταιρείες του χώρου και “κουμπώνουν” στα λεγόμενα πολυκαρότσια των αντίστοιχων εταιριών.

Όπως καταλάβατε, τα πορτ μπεμπέ σήμερα είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό καλάθι μωρού. Χρειάζεται, λοιπόν, προσοχή για να διαλέξετε το καλύτερο. Το Bebe Home θα σας στείλει το νέο πορτ μπεμπέ σε 2-3 ημέρες και χωρίς έξοδα αποστολής για πληρωμές με αντικαταβολή (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας)!