Τσάντες Αλλαξιέρες

Τσάντες Αλλαξιέρες

Όταν ένα παιδί έρχεται στον κόσμο, οι γονείς αναγκάζονται να αφήσουν στην άκρη τις τσάντες τους και μαθαίνουν να ζουν με τις λεγόμενες τσάντες-αλλαξιέρες ή τσάντες μωρού.

Τουλάχιστον η θυσία δεν πάει χαμένη. Οι τσάντες για μωρά σας βοηθούν να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σας, αφού μπορείτε να τα φροντίσετε οπουδήποτε και αν είστε. Επίσης, είναι ιδιαίτερα πρακτικές. Άρα, έχετε να κερδίσετε και εσείς οι ίδιοι από τη χρήση τους.

Οι τσάντες-αλλαξιέρες διατίθενται σε εκατοντάδες σχέδια και χρώματα. Υπάρχουν εκείνες που κρέμονται στον ώμο ή εκείνες που φοριούνται στην πλάτη σαν σακίδια (backpack). Όλες είναι φτιαγμένες από αντιαλλεργικά υφάσματα που πλένονται πανεύκολα στο πλυντήριο. Διαθέτουν πολλές εσωτερικές και εξωτερικές θήκες για τα ρουχαλάκια, τα μωρομάντηλα, την πιπίλα και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Κάποιες έχουν και ειδικό ιμάντα για τη στήριξη του μπιμπερό ή ενσωματωμένη αλλαξιέρα.

Τσάντες Καροτσιού για Μωρά

Ιδιαίτερα χρήσιμη λύση είναι οι λεγόμενες τσάντες καροτσιού. Αυτές είναι κατάλληλα σχεδιασμένες για τοποθέτηση στη σχάρα ή το καλάθι του καροτσιού. Ανήκουν στα αξεσουάρ καροτσιού που έχουν μεγάλη επιτυχία μεταξύ των νέων γονιών.

Σας αρέσουν όλα τα παραπάνω αλλά ανησυχείτε για το… αισθητικό κομμάτι; Δεν χρειάζεται. Οι περισσότερες βρεφικές τσάντες που θα βρείτε στα ράφια του Bebe Home διαθέτουν ζωντανά αλλά σοβαρά σχέδια, που θυμίζουν έντονα τις τσάντες ενηλίκων.

Πλοηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και διαλέξτε τώρα μία από τις δεκάδες τσάντες-αλλαξιέρες που έχουμε για εσάς. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.