Στρωματάκι Καροτσιού

Στρωματάκι για Καρότσι

Το στρωματάκι καροτσιού, γνωστό και ως ένθετο θέσης καροτσιού, είναι υπεύθυνο για να κάνει ευχάριστη τη βόλτα και τον ύπνο του μικροσκοπικού επιβάτη του. Δευτερευόντως, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανανεώσετε το look του παιδικού καροτσιού εύκολα.

Αυτά τα υποστρώματα είναι κατασκευασμένα από δροσερά, αντιαλλεργικά και πολύ μαλακά υλικά (π.χ. ίνες μπαμπού), τα οποία πλένονται άνετα στο πλυντήριο και διπλώνονται πανεύκολα. Να προσθέσουμε ότι είναι συχνό φαινόμενο για ένα στρωματάκι καροτσιού να διαθέτει δύο επιφάνειες, τη “χειμερινή” και την “καλοκαιρινή”. Η χειμερινή επιφάνεια διαθέτει φλις επένδυση για να ζεσταίνει καλύτερα το παιδί ενώ η καλοκαιρινή είναι πιο δροσερή. Τα πιο σύνθετα σχέδια διαθέτουν επιπλέον ανέσεις, όπως αποσπώμενα μαξιλάρια για το κεφάλι και τα πόδια του παιδιού.

Στο Bebe Home μπορείτε να βρείτε στρωματάκια καροτσιού για μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της αγοράς. Όλα τα υποστρώματα είναι κατασκευασμένα με τα αυστηρότερα πρότυπα για την άνεση και την ασφάλεια του μωρού σας και έχουν ζωντανά χρώματα. Μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με κάποιον από τους ποδόσακους που έχουμε επιλέξει για εσάς και το καρότσι του μωρού σας.