Παιδικά Καρότσια

Filter

Καρότσια Παιδικά

Θα μπορούσαμε να πούμε με σιγουριά ότι σήμερα υπάρχουν στην αγορά περισσότερα παιδικά καρότσια από ποτέ. Πλέον είναι πανεύκολο για κάθε γονιό να βρει το καρότσι που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες και το budget του.

Τα παιδικά καρότσια χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των μικρών επιβατών που αντέχουν, το μηχανισμό διπλώματός τους και τις δυνατότητες μετατροπής που προσφέρουν. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά ανήκουν στην κατηγορία των “κλασικών”, full-size καροτσιών για μωρά.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός “κλασικού” καροτσιού; Καταρχάς το ότι έχει μεγαλύτερο βάρος και όγκο σε σχέση με τους άλλους τύπους, καθώς και το ότι διπλώνει κάπως δυσκολότερα σε σχέση με άλλους τύπους (π.χ. τα καρότσια μπαστούνια).

Παρά το ότι είναι κάπως πιο δυσκίνητα, αυτά τα καρότσια έχουν πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε εύκολα αλλού. Ο αυξημένος όγκος τους σημαίνει ότι το παιδί σας θα έχει άπλετο χώρο για να ξαπλώνει, ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία. Υπάρχουν πολλές και ευρύχωρες θήκες για να βάζετε τα ψώνια και τις τσάντες σας. Επίσης, αυτά τα καρότσια έχουν μεγάλες κουκούλες, που παρέχουν αυξημένη προστασία στο μωρό σας από τον ήλιο και τη βροχή.

Στο Bebe Home θα βρείτε μια ανεξάντλητη ποικιλία από παιδικά καρότσια όλων των τύπων που αναφέραμε παραπάνω. Κάθε καρότσι είναι κατασκευασμένο με τα πιο αυστηρά πρότυπα ασφαλείας. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε άνετες βόλτες με το μωρό σας για πολλά χρόνια.