Πολυκαρότσια

Filter

Καρότσι Μωρού 3 σε 1

Από τις πιο πρακτικές λύσεις για τους νέους γονείς, που τώρα ξεκινούν να αγοράζουν τα απαραίτητα για το παιδί τους. Ο λόγος για τα πολυκαρότσια. Άλλες ονομασίες με τα οποία είναι γνωστά είναι: πολυχρηστικά καρότσια, καρότσια travel set και καρότσια μωρού 3 σε 1 ή καρότσια μωρού 2 σε 1.

Τι σημαίνουν, όμως, όλα αυτά; Τα πολυκαρότσια μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε πορτ μπεμπέ ή/και καθισματάκι αυτοκινήτου. Συνήθως απαιτείται η προσθήκη μόνο κάποιου αντάπτορα και η αλλαγή γίνεται πανεύκολα. Τα εξαρτήματα αυτών των καροτσιών θα τα συναντήσετε συχνά ως travel system.

Ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που έχει ένα καρότσι 3 σε 1 ή 2 σε 1; Πρώτον, είναι πολύ πρακτικό, αφού με ένα καρότσι μόνο εξασφαλίζετε μεταφορά του παιδιού και με άλλους τρόπους. Δεύτερον, είναι βολικό για το παιδί, αφού ξαπλώνει συνέχεια στο ίδιο σημείο και δεν χρειάζεται να συνηθίζει σε διαφορετικά καθίσματα. Τρίτον, εξοικονομεί χρήματα, αφού οι γονείς επενδύουν μόνο μια φορά σε ένα αντικείμενο με πολλές πιθανές χρήσεις.

Όπως και να έχει, η επιλογή είναι δική σας. Αν έχετε ήδη πορτ μπεμπέ ή καθισματάκι αυτοκινήτου, επενδύστε καλύτερα σε ένα καρότσι 2 σε 1 ή και σε ένα απλό καρότσι. Μην ξεχνάτε ότι ούτως ή άλλως ότι τα καθίσματα αυτοκινήτου χρειάζονται αλλαγή όταν αυξάνεται το βάρος του παιδιού. Με μία προσεκτική εκτίμηση των αναγκών σας θα αποφασίσετε εύκολα αν τα πολυκαρότσια κάνουν για εσάς.

Οι υπάλληλοι του Bebe Home είναι συνέχεια στη διάθεσή σας για να επιλύσουν οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα πολυκαρότσια. Εσείς απλά επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το φυσικό μας κατάστημα και εμείς θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.