Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Mima Moon υποπόδιο Snow White

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ του Mima Moon είναι το υποπόδιο, που θα χρησιμοποιηθεί από τον 6ο μήνα και μετά, όταν δηλαδή το κάθισμα αρχίσει να χρησιμοποιείται για φαγητό και μέχρι τα 3 έτη.

Θα βοηθήσει το παιδί να πατά σταθερά τα πόδια του, άρα θα του δώσει επιπλέον άνεση για να φάει. Άλλωστε και μας αν μας έβαζαν να κάτσουμε σε ένα σκαμπό με τα πόδια μας να αιωρούνται θα εκνευριζόμασταν και θα θέλαμε να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα!

49.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 1817-GH102-02 Κατηγορίες: ,

Mima

Moon υποπόδιο Snow White

Η ΜΙΜΑ είναι μία καινούρια εταιρεία με Ολλανδικό design, η οποία ήρθε να “ταράξει” τα νερά στα high-end παιδικά καρότσια, μέσα από ένα επαναστατικό design με τα μοντέλα Βο & Xari.

Πράγμα λογικό αφού ο ιδιοκτήτης της είναι βιομηχανικός σχεδιαστής και μάλιστα αυτός που είχε σχεδιάσει το πιο εμβληματικό ίσως παιδικό κάθισμα φαγητού, το διάσημο Fresco της Bloom!

Τώρα όμως το …ξανάκανε, σχεδιάζοντας το καταπληκτικό Moon!

Το Moon είναι μία πλήρης λύση για να κάθεται το παιδί, σε 3 ηλικιακές φάσεις. Στην αρχή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πλήρη ανάκλιση για το νεογέννητο και μέχρι τον 6ο μήνα. Έτσι το μικρό σας μπορεί να συμετέχει από την πρώτη στιγμή στις δραστηριότητες της κουζίνας!

Μετά τον 6ο μήνα θα λειτουργήσει σαν ένα κλασικό κάθισμα φαγητού με δίσκο. Ρυθμίζεται τόσο η κλίση της πλάτης, όσο και το ύψος της θέσης, άρα και του δίσκου(ύψος δίσκου 61cm έως 78cm).

Τέλος και μετά τα 3 χρόνια θα λειτουργήσει σαν ένα ντιζαινάτο junior κάθισμα για παιδιά μέχρι και 45 κιλά. Τότε ακριβώς αφαιρείται το ένθετο και η πλάτη της θέσης, δημιουργώντας επιπλέον χώρο.

Κατασκευαστής