Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Nobodinoz. PURE. Σκηνή Nevada Provence Green

Δώστε χαρά στο παιδί σας προσφέροντάς του τον «δικό του» χώρο, ενώ παράλληλα εσείς κάνετε μια πολύ μοντέρνα και ενδιαφέρουσα προσθήκη στο σπίτι σας! Οι σκηνές Nevada σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ισπανία με τα ασφαλέστερα υλικά και τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις. Όλο και κάπου θα έχετε δει και θα θυμάστε τις κωνικές σκηνές των Ινδιάνων, τις λεγόμενες τίπι.

Τώρα οι σκηνές Nevada της Nobodinoz κάνουν πραγματικότητα το όνειρο κάθε παιδιού. Απελευθερώστε τη φαντασία των παιδιών και αφήστε τα να παίξουν για ώρες με τις σκηνές Nevada, προσθέτοντας χρώμα και χαρά οπουδήποτε στο σπίτι! Μαζί με τη σκηνή έρχονται και τα ξύλινα φτερά ινδιάνου της Nobodinoz! 

175.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: ΝΒ86842 Κατηγορία:

Nobodinoz

PURE. Σκηνή Nevada Provence Green

Οι σκηνές Nevada συναρμολογούνται με ευκολία και ασφάλεια, ενώ συνδυάζονται ιδανικά με τη σειρά χαλιών Apache. Οι σκηνές Nevada έρχονται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, και όλα τα χρησιμοποιούμενα υφάσματα είναι βαμβακερά Havana, πιστοποιημένα με OEKO-TEX®, δηλαδή είναι απαλλαγμένα από επιβλαβείς χημικές ουσίες και είναι ασφαλή για ανθρώπινη χρήση.

Όλα τα ξύλα που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα με PEFC, δηλαδή προέρχονται από δάση με υπεύθυνη διαχείριση, ελεγχόμενες πηγές, ανακυκλωμένα υλικά, ή συνδυασμό αυτών. Σχεδιασμένες και κατασκευασμένες στη Βαρκελώνη με το μεράκι της Nobodinoz. Διαστάσεις 175 εκ. (κλειστή), 155 εκ. (ανοιχτή) και 120 εκ. διάμετρος βάσης.

Κατασκευαστής