Τηλ.Παραγγελίες: (+30) 2310 445515

Οδηγός αγοράς για παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου Cybex


Odigos Agoras Yia Paidika Kathismata Aftokinitou Cybex

 

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τις εξορμήσεις με το μικρό σας; Τότε είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε κάποιο από τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου που υπάρχουν στην αγορά. Εκτός από το βασικότατο θέμα της ασφάλειας, κινδυνεύετε και με πρόστιμο. Ο ΚΟΚ ορίζει ότι η χρήση του καθίσματος συνοδηγού από παιδιά χωρίς εγκεκριμένο σύστημα συγκράτησης του σώματός τους απαγορεύεται μέχρι και την ηλικία των 12 ετών.

Υπενθυμίζουμε ότι όλα τα καρεκλάκια αυτοκινήτου χωρίζονται σε βασικές κατηγορίες ανάλογα με το βάρος και την ηλικία του παιδιού. Οι πιο συνηθισμένες κατηγορίες είναι: 0-13kg, 0-18kg, 9-18kg, 9-36kg και 15-36kg.

Η γερμανική Cybex είναι μία από τις εταιρείες-εγγύηση στα καρεκλάκια αυτοκινήτου για μωρά. Δίνει μεγάλη έμφαση στην urban αισθητική, την ποιοτική κατασκευή και κυρίως την τήρηση όλων των στάνταρ ασφαλείας. Με άλλα λόγια, μοιράζεται την ίδια φιλοσοφία που έχει και το Bebe Home για όλα τα προϊόντα του.

Σε αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το επόμενο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου μέσα από το μακρύ κατάλογο της Cybex.

 

Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Pallas S-Fix “Gold Edition”

Το συγκεκριμένο καρεκλάκι αυτοκινήτου είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 9 μηνών ως 12 ετών. Εντάσσεται, δηλαδή, στην κατηγορία των 9-36kg. Διαθέτει προστατευτικό κρούσης που ρυθμίζεται πανεύκολα με το ένα χέρι, καθώς και ολοκληρωμένο σύστημα προστασίας από πλευρική κρούση (σύστημα L.S.P.). Εκτός από το προστατευτικό, με ένα χέρι ρυθμίζεται και η κλίση του καθίσματος. Και το κυριότερο: διαθέτει σύστημα Isofix, κουμπώνει, δηλαδή, πανεύκολα με όλα τα οχήματα κατασκευής από το 2006 και μετά.

Αγοράστε το Cybex Pallas S-Fix “Gold Edition” εδώ.

 

Καρεκλάκι αυτοκινήτου Cybex Cloud Z Platinum

Αυτό το μοντέλο είναι μία από τις τελευταίες προτάσεις της Cybex στα παιδικά καθίσματα για μωρά. Αντικαθιστά την προηγούμενη επιτυχημένη σειρά Cloud Q, επιτυγχάνοντας μείωση βάρους ως και 15%.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι η μεγάλη διάρκεια ζωής που έχει. Σε αντίθεση με το Cloud Q, που απευθυνόταν σε παιδιά μέχρι και 18 μηνών, το Cloud Z Platinum μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανελλιπώς από τη γέννηση μέχρι τους 24 μήνες ζωής του παιδιού. Αυτό οφείλεται στα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας του, τα οποία είναι επαρκή και για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας. 

Επιπλέον, το κάθισμα είναι συμβατό με τη βάση Cybex Base Z Platinum Edition.  Εφόσον συνδυαστεί με αυτή τη βάση, το κάθισμα μπορεί να περιστραφεί προς την πόρτα του αυτοκινήτου προκειμένου να βάζετε και να βγάζετε το παιδί εύκολα. Αυτό προσφέρει έξτρα εργονομία και ασφάλεια.

Αγοράστε το Cybex Cloud Z Platium εδώ.

 

Παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Cybex Solution Z-Fix “Platinum Edition”

Λίγα παιδικά καρεκλάκια αυτοκινήτου παρέχουν ένα τόσο ολοκληρωμένο πακέτο ασφαλούς μεταφοράς όσο η σειρά Solution Z-Fix ”Platinum Edition”. Στα καθισματάκια αυτής της σειράς θα βρείτε πατενταρισμένο προσκέφαλο με ανάκλιση, κέλυφος που απορροφά την ισχύ της πρόσκρουσης, ρυθμιζόμενο ύψος 12 θέσεων, το σύστημα πλευρικής προστασίας L.S.P., καθώς και ένα εξελιγμένο σύστημα εξαερισμού για εξασφαλισμένη άνεση του μωρού. Και αυτό το κάθισμα αυτοκινήτου είναι συμβατό με το σύστημα Isofix, που επιτρέπει πανεύκολο κούμπωμα στα νεότερα μοντέλα αυτοκινήτων. Απευθύνεται σε παιδιά βάρους 15-36kg και ηλικίας 3 ως 12 ετών.

Αγοράστε το Cybex Solution Z-Fix “Platinum Edition” εδώ.

 

Καρεκλάκι αυτοκινήτου Cybex Sirona Z i-size “Platinum Edition”

Με το καθισματάκι αυτοκινήτου Sirona Z i-size αποκτάτε το αναπαυτικό μαξιλαράκι νεογέννητου inlay, το σύστημα L.S.P., καθώς και μια σειρά από έξτρα premium χαρακτηριστικά. Σε αυτά περιλαμβάνεται η τεχνολογία μείωσης ενέργειας (ER-Tech), η οποία προσφέρει αυξημένη ασφάλεια για το παιδί σας στη θέση προσανατολισμού προς τα εμπρός σε περίπτωση πρόσκρουσης. Επιπλέον, ο έλεγχος κατεύθυνσης οδήγησης (D.D.C.), που αποτρέπει την εσφαλμένη χρήση σε χρήση προς τα εμπρός προτού το παιδί γίνει τουλάχιστον 16 μηνών και 76 cm ψηλό. Τέλος, κερδίζετε και τον καινοτόμο περιστροφικό μηχανισμό 360°, που παρέχει άνετη θέση εισόδου και εξόδου με λιγότερη πίεση στις πλάτες των γονέων. Όλα αυτά συνοδεύονται με τα κλασικά πλεονεκτήματα ενός καθίσματος Cybex: ρυθμίζομενο ύψος προσκέφαλου, λειτουργία κλίσης με το ένα χέρι, και εύκολο πλύσιμο του καλύμματος στο πλυντήριο (30°). Το κάθισμα είναι κατάλληλο για παιδιά βάρους 9-18kg.

Αγοράστε το Cybex Aton 5 “Gold Edition” εδώ.

 

Καθισματάκι αυτοκινήτου Cybex Cloud Z i-Size 

Τα καθίσματα αυτοκινήτου Cybex Cloud Z i-Size είναι μία ακόμα πρόσφατη σειρά της Cybex, που φέρνει στο επίκεντρο την ασφάλεια, την εργονομία και το μοντέρνο design. Διαθέτει έντεκα εύκολα προσαρμόσιμες θέσεις προσκέφαλου με ενσωματωμένους οδηγούς. Όπως όλα τα πρόσφατα καθισματάκια αυτοκινήτου της Cybex, έτσι και αυτό διαθέτει το σύστημα πλευρικής προστασίας L.S.P., καθώς και ένα ειδικό κέλυφος απορρόφησης κραδασμών σε περίπτωση σύγκρουσης.

Μπορεί και αυτό να συνδυαστεί με τη βάση Base Z Platinum προκειμένου να περιστρέφεται προς την πόρτα του αυτοκινήτου.

Αγοράστε το Cybex Cloud Z i-Size  εδώ.