Παιδικά καρότσια 3 σε 1: πολυκαρότσια & πλεονεκτήματα

Polykarotsia

Αν είστε νέοι γονείς, είναι πολύ πιθανό να έχετε συναντήσει τους όρους “παιδικά καρότσια 3 σε 1” και “πολυκαρότσια“. Πρόκειται για μία λύση που επιλέγουν όλο και περισσότεροι στην προσπάθειά τους να συνδυάσουν την καθημερινότητα της ενήλικης ζωής με τις ανάγκες μεταφοράς του μονάκριβού τους. Για αυτό και πλέον όλες οι μεγάλες εταιρείες του χώρου διαθέτουν στην αγορά τα αντίστοιχα μοντέλα.

Σε αυτό το σύντομο άρθρο θα σας εξηγήσουμε τι ακριβώς είναι το πολυκαρότσι, καθώς και γιατί θα ήταν καλό να σκεφτείτε σοβαρά την αγορά ενός τέτοιου.

Συνδυασμένη μεταφορά με τα πολυκαρότσια μωρού

Όπως λέει το όνομά τους, τα πολυκαρότσια είναι παιδικά καρότσια που συνοδεύονται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα για τη μεταφορά του μωρού (travel system). Αυτό το σύστημα αποτελείται συνήθως από το ίδιο το καρότσι, ένα πορτ μπεμπέ και ένα καθισματάκι αυτοκινήτου.

Τόσο το πορτ μπεμπέ όσο και το καθισματάκι είναι συμβατά με το παιδικό καρότσι. Διαθέτουν ειδικά κουμπώματα που εξασφαλίζουν σταθερότητα πάνω στο σκελετό του καροτσιού, αλλά ταυτόχρονα ξεκουμπώνουν πανεύκολα. Έτσι, έχετε τρία διαφορετικά πολυμορφικά καρότσια σε ένα, οποιαδήποτε στιγμή τα χρειαστείτε. Επίσης, με μία μόνο αγορά εξασφαλίζετε την άνεση του παιδιού σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις: στο δρόμο, μέσα στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο.

Πολυκαρότσια 3 σε 1: ο ιδανικός σύμμαχος στην καθημερινότητα

Τα πολυκαρότσια 3 σε 1 δίνουν λύση σε ένα πολύ βασικό πρόβλημα όλων των γονιών: το συνδυασμό των καθημερινών υποχρεώσεων με τη φροντίδα του παιδιού. Με ένα τέτοιο καρότσι μπορείτε εύκολα να πάρετε το παιδί μαζί σας στα ψώνια, την εργασία ή τις υποχρεώσεις σας. Η μεταφορά από το σπίτι στο αυτοκίνητο και έπειτα στον προορισμό σας γίνεται πιο εύκολα και ομαλά από ποτέ.

Καλό θα ήταν να θυμάστε ότι τα περισσότερα travel systems μπορούν να χρησιμοποιηθούν ήδη από τη γέννηση του παιδιού. Συγκεκριμένα, το βασικό καρότσι απευθύνεται συνήθως σε παιδιά ηλικίας 0-3 ετών, το πορτ μπεμπέ σε παιδιά 0-6 μηνών και το καθισματάκι σε παιδιά μέχρι 10 ή 13 κιλά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο με το μωρό σας ήδη από την αρχή της ζωής του.

Αποδράστε παντού με ένα παιδικό καρότσι 3 σε 1

Όταν λέμε παντού το εννοούμε. Αν αγαπάτε τη σωματική άσκηση και τα ταξίδια, ένα πολυκαρότσι θα σας βοηθήσει πολύ. Πολλά από τα διαθέσιμα μοντέλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για έλεγχο με το ένα χέρι και χρήση σε ανώμαλα εδάφη. Διαθέτουν έξτρα αξεσουάρ όπως ποτηροθήκες, αποθηκευτικούς χώρους και ενισχυμένες κουκούλες.

Έτσι, μπορείτε να κάνετε τζόγκινγκ ενώ οδηγείτε το καρότσι ή να πάρετε το μωρό μαζί σας σε μία εξόρμηση στην εξοχή. Όποια εμπειρία και αν επιλέξετε να μοιραστείτε μαζί του, το σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για τη μεταφορά.

Θέλετε να δείτε μερικά από τα δημοφιλέστερα πολυκαρότσια της αγοράς; Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό κατάστημα του Bebe Home θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καρότσια 3 σε 1 Peg Perego, Cybex, Bebe Stars κ.α. Κάντε την αγορά σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 89 ευρώ. (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας).

Share

Σχετικά άρθρα του site μας