Σε απόθεμα

Philips Avent Κύπελλο με καλαμάκι 300Ml 12M+ Pink

Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent με Στρογγυλεμένο σχήμα και αντιολισθητική υφή για εύκολο κράτημα, είναι η ιδανική επιλογή για δραστήρια νήπια στη φάση της ανάπτυξης και επιτρέπει την υγιή στοματική ανάπτυξη. Το κύπελλο 10 oz έχει το ιδανικό μέγεθος ώστε το παιδί σας να παραμένει ενυδατωμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και σε πολύ έντονες δραστηριότητες.

Το αρθρωτό καπάκι διατηρεί το καλαμάκι καθαρό όταν δεν είστε στο σπίτι. Το στρογγυλεμένο σχήμα και η αντιολισθητική υφή του κυπέλλου διευκολύνουν το κράτημα από τα μικρά παιδικά χέρια, ώστε τα μικρά σας να αναπτύξουν με σιγουριά ανεξάρτητες δεξιότητες.

13.49

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: SCF798/02 Κατηγορίες: , ,

Philips Avent

Κύπελλο με καλαμάκι 300Ml 12M+ Pink

Υγιής στοματική ανάπτυξη: Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent επιτρέπει την υγιεινή στοματική ανάπτυξη και εξασκεί τους μύες στο στόμα, ενισχύοντας τη στοματική δύναμη. Σχεδιάτηκε σε συνεργασία με τους ειδικούς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κύπελλο με καλαμάκι.

Ενσωματωμένη βαλβίδα και αρθρωτό καπάκι για προστασία από διαρροές: Το καλαμάκι διαθέτει μια ενσωματωμένη βαλβίδα με προστασία από διαρροές. Το αρθρωτό καπάκι προστατεύει το καλαμάκι και αποτρέπει τυχόν διαρροές εν κινήσει.

Καλαμάκι Bendy: Το κάτω μέρος στο καλαμάκι είναι λυγισμένο για εύκολη χρήση μέχρι την τελευταία γουλιά. Το καλαμάκι φτάνει εύκολα στο υγρό, ώστε το παιδί σας να πίνει σε φυσική θέση.

Λίγα εξαρτήματα – εύκολη συναρμολόγηση και καθαρισμός (πλένεται στο πλυντήριο πιάτων) . Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent μπορεί να συναρμολογηθεί και να αποσυναρμολογηθεί εύκολα. Όλα τα εξαρτήματα πλένονται με απόλυτη ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων, για μεγαλύτερη ευκολία.

Συμβατότητα με τα μπιμπερό και τα κύπελλα της Philips Avent. Το κύπελλο με καλαμάκι Bendy της Philips Avent είναι συμβατό και με τις δύο σειρές μπιμπερό Natural και Classic+ της Philips Avent (εκτός από τα γυάλινα μπιμπερό), καθώς και με ολόκληρη τη σειρά κυπέλλων (εκτός από το κύπελλο για νήπια). Η ολοκληρωμένη σειρά της Avent έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το παιδί σας και εσάς σε κάθε βήμα της διαδρομής προς την ανεξαρτησία των παιδιών.

Στάδιο ανάπτυξης: 12+ μηνών. Χωρητικότητα 300ml. Διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις (πράσινο-λαχανί και ροζ-κίτρινο).

Κατασκευαστής