-10%
Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Recaro Young Sport Hero/Aluminium-Grey Κάθισμα Αυτοκινήτου

348.44 313.60

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Recaro Young Sport Hero/Aluminium-Grey Κάθισμα Αυτοκινήτου

Το Recaro Young sport Hero προσφέρει στο παιδί σας ένα νέο, καινοτόμο σύστημα ασφαλείας, το οποίο είναι κατάλληλο για παιδιά από 9 μηνών με 12 ετών περίπου (9-36κιλά). Είναι εγκεκριμένο σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα Ασφαλείας ECE R44/04. Στο νέο, καινοτόμο HERO, οι ζώνες, τα μαξιλαράκια ώμων και το προσκέφαλο λειτουργούν σαν ενιαίο σύστημα ασφαλείας. H μετατόπιση των ζωνών ασφαλείας γίνεται εύκολα και γρήγορα. Τα ειδικά ενισχυμένα ζωνάκια ώμου του Recaro Young Sport HERO αποτρέπουν τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης. Το ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος προσκέφαλο φορντίζει ώτσε το παιδί σας να κάθεται πάντα με ασφάλεια στο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου. Διαθέτει ανάκλιση και εσωτερικό μαξιλάρι για μεγαλύτερη άνεση των μικρών παιδιών. Η τοποθέτηση είναι πολύ εύκολη, με τη ζώνη 3 σημείων του αυτοκινήτου. Διαθέτει λαβή στο επάνω μέρος για εύκολη μεταφορά.
Η βελτιωμένη πλευρική προστασία RECARO ASP (Advanced side Protection) μειώνει τις δυνάμεις πλευρικής σύγκρουσης. Προστατευτικά αφρού στο ισχίο, τον ώμο και το κεφάλι για πρόσθετη ασφάλεια.
Διαθέτει εργονομικά αφρώδη υλικά, τα οποία χρησιμοποιούνται στην αυτοκινητοβιομηχανία, ο νεαρός “επιβάτης”, απολαμβάνει υψηλό επίπεδο άνεσης και τη βέλτιστη κυκλοφορία του αέρα. Τα υψηλής ποιότητας καλύμματα παρέχουν μια μοναδική και θαυμάσια μαλακή αίσθηση. Τα καλύμματα αναπνέουν, είναι ανθεκτικά στη βρωμιά και στους λεκέδες ενώ διατηρούν τη λάμψη και την απαλότητα τους σε όλη τη διάρκεια ζωής του παιδικού καθίσματος.

  • Ρυθμιζόμενο προσκέφαλο καθ’ ύψος
  • Από 9 ως 36 κιλά
  • Ζώνη 5 σημείων με τεχνολογία HERO
  • Βελτιωμένη πλευρική προστασία (ASP)

Κατασκευαστής