Σχολικές Τσάντες

Filter

Τσάντες σχολικές νηπιαγωγείου και δημοτικού

Οι σχολικές τσάντες βγαίνουν σήμερα σε μια απεριόριστη ποικιλία μεγεθών, σχεδίων και τύπων. Αν το παιδί σας έχει ξεκινήσει να πηγαίνει σε παιδικό σταθμό, νηπιαγωγείο ή δημοτικό, το Bebe Home σας προσφέρει μια πληθώρα σχεδίων σε χαμηλές τιμές.

Οι περισσότερες τσάντες προορίζονται είτε για την πλάτη του παιδιού (σακίδια), είτε σύρονται με ειδικά ροδάκια. Παρόλο που τα τελευταία χρόνια οι τσάντες με ροδάκια έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία, τα σακίδια εξακολουθούν να παραμένουν η κλασική λύση που προτιμούν χιλιάδες γονείς. Σε αυτό βοηθάει και ο ανατομικός σχεδιασμός που έχουν πλέον, ο οποίος αποφορτίζει την πλάτη του παιδιού από το βάρος, καθώς και ο μεγάλος αριθμός από θήκες και χώρους αποθήκευσης.

Θέλετε να αγοράσετε σχολικές τσάντες δημοτικού ή τσάντες νηπιαγωγείου; Βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο! Το ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα του Bebe Home διαθέτουν μια σειρά από ποιοτικές τσάντες σχολικές σε πολλά σχέδια. Κάντε τώρα την παραγγελία σας και επωφεληθείτε από την ποικιλία τρόπων πληρωμής που σας παρέχει το κατάστημά μας.