Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Stokke Sleepi Κρεβάτι White

Stokke Sleepi Bed White

749.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Stokke Sleepi Bed White

Το Stokke Sleepi™ είναι ένα εξελισσόμενο προϊόν, το οποίο το παιδί σας δεν θα ξεπεράσει ποτέ. Κινείται, μεγαλώνει και αναπτύσσεται – όπως ακριβώς και το παιδί σας. Το Stokke Sleepi™ είναι ένα κομψό παιδικό κρεβάτι, με μοντέρνες απαλές καμπύλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν λίκνο από τη γέννηση. Καθώς το παιδί αναπτύσσεται, μπορείτε να αλλάξετε και να ρυθμίσετε το ύψος σε τέσσερις θέσεις.

2 θέσεις ψηλά(+-4εκ) γιά να μην σκύβετε να πάρετε το μωρό(0-6μηνών)
2 θέσεις χαμηλά(+-4εκ)γιά να μην σκαρφαλώνει(6-18μηνών)

Το Stokke Sleepi™ διαθέτει επίσης τροχούς που κλειδώνουν, όχι μόνο για ασφάλεια αλλά και για να είναι εύκολη η μετακίνησή του από δωμάτιο σε δωμάτιο, μέσα από συνηθισμένου πλάτους πόρτες. Όταν το παιδί αρχίσει να σκαρφαλώνει έξω από το κρεβάτι, το ένα πλαϊνό κάγκελο μπορεί να αφαιρεθεί γιά εύκολη και ασφαλή είσοδο και έξοδο. Ιδανικό και για μεγαλύτερα παιδιά.
Κατάλληλο γιά χρήση από 0-4ετών.
Το στρώμα συμπεριλαμβάνεται στην τιμή

Για όλα τα έπιπλα της Stokke ισχύει εγγύηση σύμφωνη με τα εθνικά πρότυπα (στην Ελλάδα 1 έτος).
Εάν όμως μετά την αγορά σας, εγγραφείτε στην βάση πελατών της Stokke (δίνοντας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία αγοράς και το Serial Number του προϊόντος σας), μέσα από τον δικτυακό της τόπο, αυτόματα η εγγύηση για τα ξύλινα μέρη επεκτείνεται στα…7 (ναι …επτά!) χρόνια και ισχύει παντού στον κόσμο, σε όλα τα σημεία πώλησης Stokke! Μία πληροφορία που κανείς δεν θα σας δώσει και την οποία πολύ λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν!

Κατασκευαστής