Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Stokke Sleepi Mini Natural

Stokke Sleepi Mini

429.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 221601 Κατηγορίες: , ,
Share

Stokke Sleepi Mini

Μέχρι σήμερα για να αποκτήσει κάποιος το λίκνο της Stokke, to Mini, έπρεπε να αγοράσει το Stokke Sleepi Set,δηλαδή την πλήρη έκδοση της κούνιας.
Τώρα πλέον, το λίκνο πωλείται και μόνο του!
Tο λίκνο Stokke Sleepi™ Mini έχει πλάτος μόνο 67,2cm και έτσι μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο η ακόμη και στην βεράντα!. Είναι καλό να κοιμίζετε το μωρό σας σε ένα κρεβάτι με τροχούς, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες. Οι τροχοί μπορούν να δημιουργήσουν μια κίνηση όπως αυτή του καροτσιού, η οποία θα ηρεμήσει το μωρό και θα το βοηθήσει να κοιμηθεί. Οι τροχοί διευκολύνουν επίσης τη μετακίνηση της κούνιας για το καθάρισμα και την τακτοποίηση του δωματίου, ενώ μπορούν και να κλειδώσουν (σταθεροί).Kαι φυσικά το μεγάλο πλεονέκτημα των τροχών, σε συνδιασμό με τις μαζεμένες διαστάσεις του λίκνου, είναι ότι μπορείτε να το μετακινήτε σε όποιο χώρο του σπιτιού θέλετε!Στην κουζίνα η στο σαλόνι, ακόμα και στην βεράντα, έτσι ώστε να έχετε πάντα το μωράκι σας κοντά και υπό την επίβλεψη σας.
Κατάλληλο για χρήση κατά τους πρώτους 6 μήνες περίπου.

Ακολούθως και αν επιλέξετε να συνεχίσετε με το παιδικό δωμάτιο της Stokke,θα στηθεί η βασική κούνια Sleepi, αγοράζοντας την ανάλογη επέκταση και το μεγαλύτερο στρώμα, η οποία κούνια, με μήκος,πλέον, στα 125cm, θα φιλοξενήσει το παιδί μέχρι 3-4 ετών, αρχικά με την βάση ψηλά(6-12μηνών) και μετά (12-18 μηνών) με την βάση χαμηλά για να μην μπορεί να σκαρφαλώσει και από 18 μηνών και ύστερα, χωρίς το μεσαίο κάγκελο πια, για να μπορεί το παιδί να μπαινοβγαίνει μόνο του!
Στην βασική αυτή διάσταση το παιδί θα μείνει μέχρι 3-4 ετών.

Αμέσως μετά μπορεί να περάσει στην Junior διάσταση (με την προαιρετική επέκταση Junior Kit), ώπου και θα μείνει μέχρι 7 ετών!
Εκεί έχετε επίσης 2 επιλογές με το στρώμα χαμηλά ή ψηλά.
Σε όλες τις περιπτώσεις, το ψηλά και το χαμηλά έχουν πάλι 2 επιλογές ύψους (+- 8cm)

Ένα εκπληκτικό έπιπλο, το οποίο ακολουθεί όλα τα στάδια ανάπτυξης του παιδιού από την αρχή και μέχρι 7 ετών, σε συνδιασμό με την προαιρετική επέκταση Junior Kit.
Και μετά μετατρέπεται σε δύο φανταστικές καρέκλες… για πάντα!

Για όλα τα έπιπλα της Stokke ισχύει εγγύηση σύμφωνη με τα εθνικά πρότυπα (στην Ελλάδα 1 έτος).
Εάν όμως μετά την αγορά σας, εγγραφείτε στην βάση πελατών της Stokke (δίνοντας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία αγοράς και το Serial Number του προϊόντος σας), μέσα από τον δικτυακό της τόπο, αυτόματα η εγγύηση για τα ξύλινα μέρη επεκτείνεται στα…7 (ναι …επτά!) χρόνια και ισχύει παντού στον κόσμο, σε όλα τα σημεία πώλησης Stokke!
Μία πληροφορία που κανείς δεν θα σας δώσει και την οποία πολύ λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν!

Κατασκευαστής