Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Stokke Sleepi Mini + Sleepi Bed Extension Natural

Stokke Sleepi Mini + Sleepi Bed Extension

797.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Share

Stokke Sleepi Mini + Sleepi Bed Extension

Ξεκινήστε με λίκνο για τους πρώτους 6 μήνες, έχοντας το μωρό σε όποιο χώρο του σπιτιού σας βολεύει και συνεχίστε με κούνια(κλειστή μέχρι τους 18 μήνες και ανοιχτή μετά μέχρι 3-4 ετών)!

Το mini kit μετατρέπει το Stokke Sleepi™ σε λίκνο για τους πρώτους μήνες. Αποτελεί το πρώτο κρεβατάκι του μωρού, είναι μικρό, στενό και δίνει μια αίσθηση ζεστασιάς και χαλαρότητας, που κάνει ευκολότερη τη ματάβαση στον κόσμο από την κοιλιά της μαμάς.

Tο Stokke Sleepi™ mini έχει πλάτος μόνο 67,2cm και έτσι μεταφέρεται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο. Για αυτό είναι καλό να κοιμίζετε το μωρό σας σε ένα κρεβάτι με τροχούς, τουλάχιστον για τους πρώτους μήνες. Οι τροχοί μπορούν να δημιουργήσουν μια κίνηση όπως αυτή του καροτσιού, η οποία θα ηρεμήσει το μωρό και θα το βοηθήσει να κοιμηθεί. Οι τροχοί διευκολύνουν επίσης τη μετακίνηση της κούνιας για το καθάρισμα και την τακτοποίηση του δωματίου, ενώ μπορούν και να κλειδώσουν (σταθεροί).Kαι φυσικά το μεγάλο πλεονέκτημα των τροχών, σε συνδιασμό με τις μαζεμένες διαστάσεις του λίκνου, είναι ότι μπορείτε να το μετακινήτε σε όποιο χώρο του σπιτιού θέλετε!Στην κουζίνα η στο σαλόνι, ακόμα και στην βεράντα, έτσι ώστε να έχετε πάντα το μωράκι σας κοντά και υπό την επίβλεψη σας.
Κατάλληλο για χρήση κατά τους πρώτους 6 μήνες περίπου.

Ακολούθως θα στηθεί η βασική κούνια Sleepi η οποία με μήκος 125cm, θα φιλοξενήσει το παιδί μέχρι 3-4 ετών, αρχικά με την βάση ψηλά για να μην σκύβετε να πάρετε το μωρό (0-6 μηνών), μετά (6-18 μηνών) με την βάση χαμηλά για να μην μπορεί να σκαρφαλώσει και από 18 μηνών και ύστερα, χωρίς το μεσαίο κάγκελο πια, για να μπορεί το παιδί να μπαινοβγαίνει μόνο του!
Στην βασική αυτή διάσταση το παιδί θα μείνει μέχρι 3-4 ετών.

Αμέσως μετά μπορεί να περάσει στην Junior διάσταση (με την προαιρετική επέκταση Junior Kit), ώπου και θα μείνει μέχρι 7 ετών!
Εκεί έχετε επίσης 2 επιλογές με το στρώμα χαμηλά ή ψηλά.
Σε όλες τις περιπτώσεις, το ψηλά και το χαμηλά έχουν πάλι 2 επιλογές ύψους (+- 8cm)

Για όλα τα έπιπλα της Stokke ισχύει εγγύηση σύμφωνη με τα εθνικά πρότυπα (στην Ελλάδα 1 έτος).
Εάν όμως μετά την αγορά σας, εγγραφείτε στην βάση πελατών της Stokke (δίνοντας τα στοιχεία σας, την ημερομηνία αγοράς και το Serial Number του προϊόντος σας), μέσα από τον δικτυακό της τόπο, αυτόματα η εγγύηση για τα ξύλινα μέρη επεκτείνεται στα…7 (ναι …επτά!) χρόνια και ισχύει παντού στον κόσμο, σε όλα τα σημεία πώλησης Stokke!
Μία πληροφορία που κανείς δεν θα σας δώσει και την οποία πολύ λίγοι μπορούν να υποστηρίξουν!

Κατασκευαστής