-9%
Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Stokke® Trailz™ Πορτ μπεμπέ Freedom Limited Edition

Η Ειδική Έκδοση του Stokke® Trailz™ Freedom συνδυάζει την λειτουργικότητα με το πραγματικό σκανδιναβικό στυλ. Εμπνευσμένο από την ομορφιά των βόρειων δασών, είναι δυνατό και ανθεκτικό παραμένοντας ταυτόχρονα κομψό.

Στη Νορβηγία εκτιμούν βαθιά το εκπληκτικό φυσικό τοπίο που τους περιβάλλει. Θεωρούν ότι καλύτερη ζωή σημαίνει γονείς και παιδιά να αποκτούν δεσμούς με τη φύση και μεταξύ τους. Περνάνε αρκετό από τον ελεύθερό τους χρόνο συνδυάζοντας τα δύο μεγάλα τους πάθη, πηγαίνοντας τα παιδιά στην ύπαιθρο και ανακαλύπτοντας μαζί τα θαύματα της φύσης. Οι σχεδιαστές της ξεπέρασαν τον εαυτό τους κάνοντας την Ειδική Έκδοση του Stokke® Trailz™ Freedom ιδανική για δραστήριες οικογένειες που τους αρέσει η ύπαιθρος ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και που χαίρονται τη ζωή με τον τρόπο των Σκανδιναβών.

Εξαιρετικά ποιοτική σε κάθε επίπεδο, η Ειδική Έκδοση Stokke® Trailz™ Freedom είναι εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζεστε για να απολαμβάνετε μαζί τις περιπέτειες μέσα και έξω από την πόλη.
Αυτό το πολυτελές καρότσι έχει επίσης μεγάλους, φουσκωτούς τροχούς, για να απολαμβάνετε τις βόλτες με το μωρό σας σε όλα τα εδάφη και όλες τις εποχές με την Ειδική Έκδοση Stokke® Trailz™ Freedom

219.00 199.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: stokke-trailz-freedom-carrycot Κατηγορίες: , , , ,
Share

Stokke®

Trailz™ Freedom Limited Edition

  • Η υψηλή θέση κρατάει το παιδί σας μακριά από τους ρύπους και του προσφέρει πιο ενδιαφέρουσες εικόνες!
  • Το υποπόδιο ρυθμίζεται εύκολα, ώστε τα πόδια του παιδιού να μην αιωρούνται!
  • Το αμορτισέρ απόσβεσης κραδασμών, μέσα στον σκελετό και οι μεγάλοι, πνευματικοί τροχοί εξασφαλίζουν άνετη και ομαλή κύλιση.
  • Το καρότσι ελίσσεται άνετα και αντιμετωπίζει εύκολα, στενούς δρόμους, ασανσέρ, σκάλες, την αμμουδιά ή το χιόνι!
  • Άνετο και εξελιγμένο πορτ-μπεμπέ
  • Βάρος με πορτ μπεμπέ: 13,4 κιλά
  • Βάρος σκελετού: 9,8 κιλά
Κατασκευαστής