Stokke Xplory V6

Filter

Stokke Xplory

Stokke Xplory: “καρότσια που σας φέρνουν πιο κοντά με το παιδί σας.” Αυτή είναι η φιλοσοφία των δημοφιλών καροτσιών για μωρά της Stokke, η οποία από το 2003 παραμένει σταθερά υψηλά στις προτιμήσεις των νέων γονιών. Αυτή η πρωτιά δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά οφείλεται στην ασυναγώνιστη ποιότητα και εργονομία με την οποία είναι προικισμένα αυτά τα προϊόντα.

Πράγματι, τα καρότσια Stokke σάς φέρνουν κοντά με το παιδί σας, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Το ύψος και η κατεύθυνση της θέσης του μωρού προσαρμόζονται πλήρως από εσάς. Έτσι μπορείτε να έρθετε όσο κοντά θέλετε με το παιδί ενώ κάνετε βόλτα.

Επίσης, κάθε καρότσι μωρού Stokke Xplory διαθέτει ανθεκτικούς τροχούς, ενισχυμένη μπάρα ασφαλείας, αδιάβροχη και αντιανεμική κουκούλα με δείκτη προστασίας από τον ήλιο UPF 50+, καθώς και βελτιωμένη υποστήριξη των ποδιών του μικρού αναβάτη. Όλα αυτά σημαίνουν ότι θα μπορείτε να περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο με το παιδί σας έξω. Τα καρότσια Stokke Xplory εξασφαλίζουν ότι κάθε βόλτα θα είναι ξεκούραστη και απολαυστική για γονείς και παιδί.

Το Bebe Home είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Stokke Greece. Απευθυνθείτε σε εμάς για να αποκτήσετε το νέο Xplory καρότσι σας άμεσα και με μεγάλη ποικιλία τρόπων πληρωμής. Και μην ξεχάσετε να ρίξετε μία ματιά και στα συμβατά πορτ μπεμπέ που συμπληρώνουν τα συγκεκριμένα πολυκαρότσια.