Τηλ.Παραγγελίες: (+30) 2310 445515

Συνεργασία Bebe Home και MOOV Exclusive Fitness Studio

Bebehome MOOV June Offer

 

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν συνδυάσει την εγκυμοσύνη με μία κατάσταση περιορισμένης κινητικότητας, μειωμένης ευεξίας και αύξησης βάρους. Σε όλο αυτό το κλίμα θα έλεγε κανείς ότι η γυμναστική δύσκολα έχει θέση.

Κι όμως. Τα τελευταία χρόνια ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα καταλήγει σε ένα συμπέρασμα: εγκυμοσύνη και γυμναστική μπορούν –και πρέπει– να πηγαίνουν μαζί. Το Moov Exclusive Fitness Studio σάς προσκαλεί να το επιβεβαιώσετε και μόνες σας.

Το Moov Exclusive Fitness Studio είναι ένας νέος premium χώρος εκγύμνασης και υγείας με έδρα την Καλαμαριά. Στο μοναδικά διαμορφωμένο περιβάλλον του θα βρείτε μία σειρά από προσεκτικά σχεδιασμένα και αποτελεσματικά προγράμματα γυμναστικής. Τα προγράμματα βασίζονται σε μία λογική personal ή small group personal training και υλοποιούνται από επαγγελματίες με εξαιρετική κατάρτιση.
Εδώ θα βρείτε μεταξύ άλλων και μία σειρά από «Mama to be» προγράμματα, εξειδικευμένα για πριν ή αμέσως μετά την εγκυμοσύνη. Μέσα από αυτά μπορείτε να ενισχύσετε την ευεξία σας και την υγεία του εμβρύου.

 

Οι υπηρεσίες του γυμναστηρίου αναλυτικά είναι:

  • Pilates Reformer & Cadillac
  • Pilates for rehab
  • Prenatal & postnatal fitness
  • Προγράμματα ενδυνάμωσης
  • Προγράμματα One to One
  • Moov Nutritional Training

Είστε πελάτισσα του Bebe Home; Επισκεφθείτε τώρα τους υπερσύγχρονους χώρους του Moov Exclusive Studio και κερδίστε μία εβδομάδα δωρεάν δοκιμής των προγραμμάτων του. Γιατί ό,τι μας κινεί μας παρακινεί!

MOOV LOGO

 

Διεύθυνση: Καλαβρύτων 19, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 482 444

Email: [email protected]