Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Taf Toys Activity Toys Busy Bird

Το busy bird από την Taf toys είναι μαλακό, πολύχρωμο,  συναρπαστικό παιχνίδι δραστηριότητας με ήχο κουδουνίστρας και πολλαπλές δυνατότητες. Παιχνίδι δραστηριοτήτων γεμάτο δράση, διαφορετικές υφές υφασμάτων ,ήχους, πλαστικά δαχτυλίδια, μασητικό, δαχτυλίδι κουδουνίστρα , ασφαλή καθρέφτη για μωρά και πολλά μέρη για να πιάνει και να παίζει το παιδί σας .

14.90

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: T-11455 Κατηγορίες: ,
Share

Taf Toys

Activity Toys Busy Bird

Με ένα εύκαμπτο πλαστικό δακτύλιο που επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση σε μια κούνια ή  σε ένα καρότσι ή οπουδήποτε. Το μωρό αναπτύσσει τις αισθήσεις και τις κινητικές του δεξιότητες παίζοντας με τα σχήματα και τα χαρακτηριστικά.

Όπως όλα τα προϊόντα  Taf Toys  το busy bird έχει σχεδιαστεί όμορφα χρησιμοποιώντας χιουμοριστικές πολύχρωμες  και γοητευτικές  εικονογραφήσεις από τον διάσημο Γάλλο  εικονογράφο- συγγραφέα για παιδιά  Alain Crozon.

Εμείς στο Taf Toys πιστεύουμε  ότι και  τα 4 αναπτυξιακά στοιχεία (συναισθηματική νοημοσύνη, γνωστική λειτουργία, αισθήσεις και κινητικές δεξιότητες) αλληλεπιδρούν για να ενισχύουν το ένα το άλλο δίνοντας σ τα μωρά τις  καλύτερες  αναπτυξιακές  δυνατότητες για την ηλικία τους.

Κατασκευαστής