Σε απόθεμα

Taf Toys Γυμναστήριο & Χαλάκι Δραστηριοτήτων North Pole 4 season gym

Ένα εξαιρετικά ευρύχωρο, βρεφικό γυμναστήριο με πλούσια γέμιση για απόλυτη άνεση του μωρού.
Ειδικά σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει την ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού, τις λεπτές και αδρές κινητικές του ικανότητες και τον συντονισμό των ματιών-χεριών του.
Περιλαμβάνει μαλακές αψίδες, διασκεδαστικά παιχνίδια δραστηριότητας και παιχνίδι με φώτα και μουσική.
Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών!

75.90

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: T-12565 Κατηγορίες: ,

Taf Toys
Γυμναστήριο & Χαλάκι Δραστηριοτήτων North Pole 4 season gym

  • Οι δραστηριότητες του γυμναστηρίου ενθαρρύνουν την ανάπτυξη των αισθήσεων του μωρού και των λεπτών / αδρών κινητικών του δεξιοτήτων.
  • Πολύχρωμες, αξιαγάπητες εικόνες διεγείρουν την αλληλεπίδραση γονέα-μωρού και τη συναισθηματική νοημοσύνη του μωρού.
  • Βάλτε το μωρό να στέκεται στην κοιλιά του για να παίξει με τις ποικίλες δραστηριότητες του χαλιού, ώστε να ενθαρρύνετε το μωρό, όσο μεγαλώνει, να παραμένει περισσότερη ώρα στηριζόμενο στην κοιλίτσα του, χρησιμοποιώντας τη διέγερση ως απόσπαση από την προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλει για να παραμείνει στη θέση αυτή.
  • Η γνωριμία των μωρών με διάφορες υφές βοηθά την ανάπτυξη των αισθήσεών τους και ενθαρρύνει την ανάπτυξη των λεπτών κινητικών τους δεξιοτήτων.
  • Το μουσικό παιχνίδι του χαλιού The North Pole 4 season gym προσφέρει μωρά μια εξαιρετική ευκαιρία για περαιτέρω κατανόηση της έννοιας της αιτίας και του αποτελέσματος. Με το τράβηγμα του παιχνιδιού, το μωρό προτρέπει τη μουσική να ξεκινήσει. Το φως εναλλάσσοντας το χρώμα του υποστηρίζει αυτή τη γνωστική κατανόηση, η οποία σταδιακά βοηθά να συνειδητοποιήσουν ότι διαθέτουν έλεγχο και μπορούν να καθορίσουν την πραγμάτωση των γεγονότων.
Κατασκευαστής