Σε απόθεμα

Taf Toys Γυμναστήριο Mini Moon Take-to-Play Baby Gym

Κρατήστε το μωρό σας  χαρούμενο και απασχολημένο  όπου κι αν βρίσκεστε με το νέο μας Taf Toys Mini Moon Take to Play Baby Gym!

45.00

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: T-12525 Κατηγορίες: ,

Taf Toys

Γυμναστήριο Mini Moon Take-to-Play Baby Gym

Κατασκευασμένο από  ανθεκτικό πλαστικό πλαίσιο, λαβή μεταφοράς και πόδια που διπλώνονται για εύκολη αποθήκευση και μεταφορά, αυτό το γυμναστήριο μπορείτε να το έχετε μαζί σας οπουδήποτε . Διαθέτει  τρία  διασκεδαστικά,  κρεμαστά  παιχνίδια.

Ένα αστεράκι με ήχο κουδουνίσματος  και  πολύχρωμες κορδέλες, μια κουδουνίστρα  μίνι φεγγάρι με  πολύχρωμες χάντρες και κορδέλες και ένα χαρούμενο συννεφάκι με μασητικό αστέρι.

Τα παιχνίδια συνδέονται  στην αψίδα στο επίπεδο των ματιών του μωρού , βοηθώντας έτσι  στην ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης και των κινητικών δεξιοτήτων του μωρού.

Τα  χρώματα υψηλής αντίθεσης  τις πρώτης πλευράς βοηθούν την ανάπτυξη της όρασης των νεογέννητων , ενώ  η  χρωματιστή πλευρά είναι ιδανική για τα επόμενα στάδια ανάπτυξης.

Όλα τα παιχνίδια μας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών από τη γέννησή τους.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία και να σας προσφέρει μια ευκολότερη γονική εμπειρία.

  • Κατάλληλο από τη γέννηση
  • Για ευκολότερη ανάπτυξη και ευκολότερη ανατροφή των παιδιών!
Κατασκευαστής