Σε απόθεμα

Taf Toys Κρεμαστό Παιχνίδι Prince The Penguin Baby Soother

Το Prince the Penguin Baby Soother είναι το νέο παιχνίδι από την Taf Toys, που δημιουργήθηκε για να διασκεδάζει και να ηρεμεί το μωρό σας.

Ένας χαριτωμένος μικρός πιγκουίνος που κρατάει το μωρό σας ήρεμο και χαλαρό την ώρα του ύπνου και του προσφέρει στιγμές διασκέδασης κατά την διάρκεια της ημέρας.

24.90

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: T-12275 Κατηγορίες: ,

Taf Toys

Κρεμαστό Παιχνίδι Prince The Penguin Baby Soother

Κρεμάστε το στα κάγκελα της βρεφικής κούνιας του μωρού σας και προσφέρετέ του την απόλαυση ενός ήρεμου και χαλαρωτικού ύπνου συντροφιά με μία από τις ηχητικές επιλογές των 15 λεπτών σε συνδυασμό με το απαλό φωτάκι που υπάρχει στην κοιλίτσα του πρίγκιπα πιγκουίνου. Ήχος γάργαρου, τρεχούμενου νερού, ψιλόβροχου και ήχος προτροπής ησυχίας είναι οι επιλογές σας, που θα οδηγήσουν το μωρό σας σε ένα όμορφο και ξεκούραστο ύπνο.

Επιπλέον, πατήστε την κοιλίτσα του πρίγκιπα πιγκουίνου ή τραβήξτε το μασητικό, για να ανάψετε το φωτάκι νυκτός που θα διατηρηθεί αναμμένο 10 λεπτά κάθε φορά και θα προσφέρει στο μωρό σας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς.

Το καλύτερο πλεονέκτημα όμως του πρίγκιπα πιγκουίνου είναι ότι ο ανιχνευτής ήχου που διαθέτει ενεργοποιεί τη μουσική και το φως κάθε φορά που το μωρό σας ξυπνάει και αρχίζει να κλαίει, προσφέροντας του την ασφάλεια και την ηρεμία ενός φίλου που πραγματικά νοιάζεται για αυτό.

Κατασκευαστής