Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Taf Toys Μουσικό Περιστρεφόμενο Mobile Sweet Dreams

Το Sweet Dreams Mobile είναι ένα διασκεδαστικό μουσικό κούνιας με πολύχρωμα παιχνίδια, φώτα και απαλή μουσική για την διασκέδαση και την ανάπτυξη του μωρού.

Με 30 λεπτά ειδικών κλασικών μελωδιών που βοηθούν το μωρό σας όταν βρίσκεται στην κούνια να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί.

59.90

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: T-12665 Κατηγορία:

Taf Toys

Μουσικό Περιστρεφόμενο Mobile Sweet Dreams

Ο projector προβάλει σχέδια αστεριών πάνω στα συννεφάκια και τα παιχνίδια που περιστρέφονται βοηθούν το μωρό εστιάζοντας σε αυτά, να αναπτύξει την όρασή του. Ο συνδυασμός μουσικής, κίνησης και φώτων ηρεμούν το μωρό και το βοηθούν να αναπτύξει τις αισθήσεις του, τις γνωστικές του δεξιότητες και την συναισθηματική του νοημοσύνη. Κατασκευασμένο χωρίς BPA και φθαλικούς εστέρες καθιστούν το παιχνίδι ασφαλές και μακράς διαρκείας που θα λατρέψει το μωρό σας.

Στην Taf Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων της Taf Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία. Όλα τα παιχνίδια μας δημιουργήθηκαν με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών ανάπτυξης τους. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία.

Περιλαμβάνει 8 κλασικές μελωδίες και ποικιλία λούτρινων κρεμαστών.
Ηλικία χρήσης: 0 μηνών +
Μπαταρίες:4xAA (δεν περιλαμβάνονται).
Σύνθεση:PP, polyester, EVA, ABS.

Κατασκευαστής