Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Taf Toys Easier Development Musical newborn nest & gym

Το Musical Newborn Nest & Gym είναι το νέο γυμναστήριο της Taf Toys. Πλούσια σε γέμισμα «βρεφική φωλιά» δραστηριοτήτων, η οποία θα αγκαλιάσει το μωρό σας από την στιγμή της γέννησής του και θα ακολουθήσει την ανάπτυξή του καθώς αυτό μεγαλώνει. Μουσική, φώτα και ποικίλες δραστηριότητες, προσφέρουν στο μωρό σας στιγμές διασκέδασης και δημιουργικής απασχόλησης.

79.90

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Κωδικός προϊόντος: T-12235 Κατηγορίες: ,
Share

Taf Toys

Easier Development Musical newborn nest & gym

Το Musical  Newborn Nest & Gym καλύπτει τις ανάγκες 2 αναπτυξιακών στάδιων του μωρού. Από την γέννηση και έως 3 μηνών, ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός , επιτρέπει την δημιουργία μίας ασφαλούς, άνετης «φωλιάς» για το μωρό σας, με το τράβηγμα ενός ιμάντα που βρίσκεται εσωτερικά μέσα στο χαλί.  Από την ηλικία των 3 μηνών και μετά, ελευθερώνεται ο ιμάντας  και προκύπτει ένα μεγάλο, πλούσιο σε γέμισμα χαλάκι δραστηριοτήτων.

Η προσθήκη των 2 υφασμάτινων αψίδων , δημιουργούν ένα γυμναστήριο κατάλληλο τόσο για την διασκέδαση όσο και για την γνωστική εμπειρία του παιδιού.

Τα 4 αποσπώμενα, πολύχρωμα παιχνίδια, με την δυνατότητα τοποθέτησής τους είτε στη «βρεφική φωλιά»  είτε στις αψίδες του γυμναστηρίου, προσφέρουν στο μωρό σας τα απαραίτητα ηλικιακά ερεθίσματα για να αναπτύξει τις αισθήσεις του, να εμπλουτίσει τις γνώσεις του αλλά και να αλληλεπιδράσει με ήχους και ποικίλες υφές.

Ο υφασμάτινος πιγκουίνος με την κουδουνίστρα, το πολύχρωμο υφασμάτινο ουράνιο τόξο με την έντονη αντίθεση χρωμάτων και τον βρεφικό καθρέφτη ασφαλείας , η υφασμάτινη θαλάσσια φώκια με το μασητικό  και τέλος το μουσικό, αποσπώμενο παιχνίδι με την ποικιλία μελωδιών και το φως , αποτελούν ένα ολοκληρωμένο σύνολο δημιουργικών παιχνιδιών για το μωρό σας.

Κατασκευαστής