Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Taf Toys Παιχνίδι Δραστηριοτήτων Αυτοκινήτου Savannah Play and Kick

Ιδανικό βρεφικό παιχνίδι για να κρατήσει το μωρό σας χαρούμενο και απασχολημένο ενώ ταξιδεύει με το αυτοκίνητο τοποθετημένο στο κάθισμα με κατεύθυνση αντίθετη από την κατεύθυνση του αυτοκινήτου. Διασκέδαση, ανάπτυξη και ασφάλεια, όλα σε ένα. .

Το μωρό μπορεί να ενεργοποιήσει την μελωδία και τα φώτα χτυπώντας με τα πόδια του το μουσικό κέντρο. Η ενέργεια αυτή θα διασκεδάζει το μωρό στο δρόμο ενώ ταυτόχρονα το μωρό θα αναπτύσσει τις δεξιότητες του και του μαθαίνει την έννοια αιτίας και αποτελέσματος. Τα μωρά θα γοητευτούν από τις πολύχρωμες εικόνες, την υπέροχη μουσική και τις αστείες κούκλες ενώ θα είναι απασχολημένα και χαρούμενα καθώς τους προσφέρει πληθώρα αναπτυξιακών δραστηριοτήτων κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

38.90

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: T-12765 Κατηγορία:

Taf Toys

Παιχνίδι Δραστηριοτήτων Αυτοκινήτου Savannah Play & Kick

Το μωρό μπορεί να παίξει με τις κρεμαστές κούκλες και την ίδια στιγμή να δει την δική του αντανάκλαση στον ασφαλή καθρέφτη για μωρά . Αυτό βοηθά και αναπτύσσει τον συντονισμό ματιού-χεριού. Η προσπάθεια του μωρού να φτάσει, να πιάσει και να παίξει με τα κρεμαστά παιχνίδια , βοηθούν στην ανάπτυξη των αισθήσεων, των λεπτών και αδρών κινητικών του δεξιοτήτων καθώς και τον συντονισμό ματιού-χεριού.

Το παιχνίδι συνδέεται εύκολα στο αυτοκίνητο με τη χρήση των πλαστικών κρίκων τριγωνικού σχήματος και ρυθμίζεται με ένα μοναδικό σύστημα ιμάντα. Στην Taf Toys καταλαβαίνουμε ότι η επιλογή του σωστού αναπτυξιακού παιχνιδιού για το παιδί σας είναι μια σοβαρή απόφαση. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων της Taf Toys σας παρέχει αναπτυξιακά παιχνίδια που αντιστοιχούν στην ηλικία του μωρού σας και είναι προκλητικά, διασκεδαστικά και εμπνέουν τη φαντασία.

Όλα τα παιχνίδια μας έχουν δημιουργηθεί με σκοπό να προωθήσουν τη συναισθηματική, γνωστική και σωματική ανάπτυξη του μωρού σας κατά τα δύο πρώτα χρόνια ανάπτυξης. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε το μωρό σας να δημιουργήσει τα θεμέλια για μια υγιή και ευτυχισμένη αναπτυξιακή πορεία

 

Κατασκευαστής