Σε απόθεμα

Taf Toys Easier Drive Penguin play & kick car toy

Το Penguin Play & Kick Car Toy είναι το νέο παιχνίδι αυτοκινήτου της Taf Toys, ειδικά σχεδιασμένο για να διασκεδάζει και να απασχολεί το μωρό σας  καθώς  αυτό κάθεται  στο καθισματάκι αυτοκινήτου με φορά  αντίστροφη από την κατεύθυνση του αυτοκινήτου.

44.90

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: T-12285 Κατηγορίες: , ,

Taf Toys

Easier Drive Penguin play & kick car toy

Ένας χαριτωμένος πιγκουίνος με σκουφάκι που φωτίζει κάθε φορά που ενεργοποιείται το παιχνίδι , με έναν  κρεμαστό  βρεφικό καθρέφτη ασφαλείας για να βλέπει  το μωρό το είδωλο του και ένα κρεμαστό, υφασμάτινο, πολύχρωμο ψαράκι παιχνίδι. Μουσική και φώτα ενεργοποιούνται κάθε φορά που το μωρό κλωτσάει με τα πόδια του τον πιγκουίνο. Το μωρό έτσι αντιλαμβάνεται την έννοια του «αίτιου – αποτελέσματος» και εξασκεί τις κινητικές του δεξιότητες. Διαθέτει τηλεχειριστήριο που δίνει την δυνατότητα στους γονείς να επιλέγουν και να ενεργοποιούν τα φώτα και την μουσική από απόσταση. Ένα παιχνίδι που τοποθετείται εύκολα και με ασφάλεια στο κάθισμα του οχήματος και προσφέρει διασκέδαση, προωθεί την αισθητηριακή αντίληψη του μωρού και χαρίζει ένα ξέγνοιαστο ταξίδι στους γονείς.

  • Με χαλαρωτικές αλλά και διασκεδαστικές μελωδίες
  • Η μουσική και τα φώτα ενεργοποιούνται από το μωρό χτυπώντας με το πόδι του το παιχνίδι ή από το γονέα με το τηλεχειριστήριο
  • εύκολη τοποθέτηση στο προσκέφαλο και προσαρμογή για να το φθάνει το παιδί το παιχνίδι
  • Χρειάζονται 3 μπαταρίες AA και 2 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται)
Κατασκευαστής