Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Taf Toys Easier Sleep Prince the penguin baby soother

Το Prince the Penguin Baby Soother είναι το νέο παιχνίδι από την TafToys, που δημιουργήθηκε για να διασκεδάζει και να ηρεμεί το μωρό σας. Ένας χαριτωμένος μικρός πιγκουίνος που κρατάει το μωρό σας ήρεμο και χαλαρό την ώρα του ύπνου και του προσφέρει στιγμές διασκέδασης κατά την διάρκεια της ημέρας.

22.00

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: T-12275 Κατηγορίες: ,

Taf Toys

Easier Sleep Prince the penguin baby soother

Περιλαμβάνει αισθητήρα ήχου που ενεργοποιεί εκ νέου τη μουσική και το φως όταν το μωρό ξυπνά για να το ηρεμήσει και να το γαληνέψει. Καταπραϋντικές μελωδίες – ήχος τρεχούμενου νερού, λευκοί ήχοι, συνοδευόμενοι από απαλό φως.Κρεμάστε το στα κάγκελα της βρεφικής κούνιας του μωρού σας και προσφέρετέ του την απόλαυση ενός ήρεμου και χαλαρωτικού ύπνου συντροφιά με μία από τις  ηχητικές επιλογές των 15 λεπτών σε συνδυασμό με το απαλό φωτάκι που υπάρχει στην κοιλίτσα του πρίγκιπα πιγκουίνου.

Επιπλέον, πατήστε την κοιλίτσα του πρίγκιπα πιγκουίνου ή τραβήξτε το μασητικό, για να ανάψετε το φωτάκι νυκτός που θα διατηρηθεί αναμμένο 10 λεπτά κάθε φορά και θα προσφέρει στο μωρό σας ένα αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς και την ηρεμία ενός φίλου που πραγματικά νοιάζεται για αυτό.Τα χαρακτηριστικά του πιγκουίνου προάγουν τις αισθήσεις του μωρού, τις γνωστικές δεξιότητες και τη συναισθηματική του νοημοσύνη. Η μουσική και το φως μπορούν να ενεργοποιηθούν από το μωρό και με τον τρόπο αυτό διδάσκεται την έννοια του αίτιου και του αποτελέσματος.

Κατασκευαστής