Σε απόθεμα

Taf toys Σετ Παιχνιδιών Δραστηριοτήτων Activity Kit

Σας παρουσιάζουμε τρία αξιολάτρευτα και διαδραστικά παιχνίδια παιδικής δραστηριότητας που σίγουρα θα γίνουν τα αγαπημένα του μικρού σας!

22.90

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 13225 Κατηγορία:

Taf toys Σετ Παιχνιδιών Δραστηριοτήτων Activity Kit

Η Τζένη το λαγουδάκι είναι ένα μαλακό και χαριτωμένο παιχνίδι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας συμπαγές ύφασμα, που συνοδεύεται από μασητικό οδοντοφυΐας σε σχήμα φύλλου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταπραΰνει τα ούλα του μωρού κατά την περίοδο της οδοντοφυΐας.

Τον Spike την κουδουνίστρα σκαντζόχοιρο , ένα ελκυστικό παιχνίδι που διεγείρει τις αισθήσεις του μωρού και ενθαρρύνει την εξερεύνηση. Με τον χαριτωμένο σχεδιασμό και τον κροταλιστικό ήχο του, βοηθά στην ανάπτυξη των λεπτών κινητικών δεξιοτήτων και του συντονισμού χεριού-ματιού ενώ παρέχει αισθητηριακή διέγερση.

Το μεγάλο καρότο, ένα ζωντανό και συναρπαστικό παιχνίδι που αιχμαλωτίζει την προσοχή του μωρού με τον διασκεδαστικό και πολύχρωμο σχεδιασμό του. Διαθέτει ύφασμα με υφές , προάγοντας την αισθητηριακή και γνωστική ανάπτυξη καθώς το μικρό σας εξερευνά διαφορετικές υφές και μαθαίνει σχέσεις αιτίας-αποτελέσματος.

Κατασκευαστής