Πάντα Κούνιας

Filter

Πάντες Κούνιας

Η πάντα κούνιας είναι ένα μαλακό προστατευτικό για την κούνια του μωρού. Πρόκειται για μια μαλακή πλάτη κρεβατιού που προστατεύει το μωρό από τυχόν χτυπήματα. Ταυτόχρονα, το διασκεδάζει και το ηρεμεί με τα πολύχρωμα σχέδιά της.

Οι πάντες κούνιας είναι συνήθως κατασκευασμένες από βαμβακερό ή polyester αντιαλλεργικό ύφασμα, προκειμένου να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες ύπνου και αναπνοής στο μικρό σας. Στερεώνονται στο κρεβάτι με ειδικά ελαστικά κρικάκια. Διαθέτουν πλούσια γέμιση προκειμένου να προστατεύουν επαρκώς το παιδί χωρίς όμως να το πνίγουν. Είναι διαθέσιμες σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων για να επιλέξετε αυτή που θα ταιριάζει περισσότερο με την προσωπικότητα του παιδιού και την αισθητική του παιδικού δωματίου.

Ψάχνετε κάποια πάντα κούνιας του μονάκριβού σας; Βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο. Το ηλεκτρονικό και το φυσικό κατάστημα Bebe Home διαθέτει μια ποικιλία σχεδίων από επώνυμες εταιρείες του χώρου. Πραγματοποιήστε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τη μεγάλη ποικιλία τρόπων πληρωμής που σας παρέχει το κατάστημά μας.