Υπνόσακοι Μωρού

Filter

Υπνόσακος για Μωρά

Ο υπνόσακος για μωρά είναι η ιδανική λύση για όσα μωρά αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τον ύπνο τους. Και αυτό γιατί βοηθάει το σώμα τους να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του, ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τον κίνδυνο να κουκουλωθεί το παιδί και να φράξει την αναπνοή του.

Ένας υπνόσακος για μωρά μπορεί να ανήκει σε ένα από τα εξής σχέδια: κουβέρτα, σάκος ή υπνόσακος με πόδια (φορμάκι ή υπνοφόρμα). Το πρώτο σχέδιο είναι ουσιαστικά μια κουβέρτα που έχει άνοιγμα για τα πόδια στο κάτω μέρος και φερμουάρ στην πρόσοψη για να μπαινοβγαίνει εύκολα το μωρό μέσα. Το δεύτερο σχέδιο είναι ο τυπικός υπνόσακος μωρού, που θυμίζει υφασμάτινο σακουλάκι μέσα στο οποίο κοιμάται το μωρό. Το τρίτο σχέδιο είναι σαν ολόσωμη φόρμα, η οποία ντύνει το παιδί και λειτουργεί και σαν πιτζαμάκι.

Πριν διαλέξετε υπνόσακο για το παιδί σας, φροντίστε να μελετήσετε τις καθημερινές του συνήθειες και να προβλέψετε ποιο από τα τρία σχέδια θα το βολεύουν καλύτερα. Επίσης, υπολογίστε τον παράγοντα του καιρού. Στην αγορά υπάρχουν υπνόσακοι χειμερινοί και υπνόσακοι ανοιξιάτικοι. Εσείς ποιον από τους δύο τύπους χρειάζεστε; Τέλος, διαβάστε πολύ προσεκτικά τις ετικέτες του ρούχου για να δείτε τις θερμοκρασίες πλυσίματος.

Στην παρούσα ενότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος Bebe Home υπάρχουν επώνυμοι υπνόσακοι μωρού σε ποικιλία σχεδίων. Κάντε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή της παραγγελίας σας για αγορές άνω των 89€ (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας)!