Κούνιες Μωρού

Filter

Κρεβάτια παιδικά και κούνιες μωρού

Το βρεφικό κρεβάτι ή κούνια μωρού είναι προφανώς το σημαντικότερο έπιπλο για ένα μωρό που έρχεται στον κόσμο, αφού εκεί περνά τις περισσότερες ώρες του. Εκτός αυτού, μπορεί να παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη μυοσκελετική ανάπτυξη του παιδιού.

Ευτυχώς οι περισσότερες κούνιες μωρού που κυκλοφορούν σήμερα είναι πιο ασφαλείς και άνετες από ποτέ. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι οι γονείς δεν πρέπει να προσέχουν πολύ τι αγοράζουν.

Πριν αγοράσετε κούνια μωρού, φροντίστε να μελετήσετε προσεκτικά τα κάγκελα. Πρέπει να έχουν μικρή απόσταση το ένα από το άλλο, διαφορετικά το κεφάλι του μωρού θα κινδυνεύει να μπει ανάμεσά τους προκαλώντας τραυματισμούς. Το ίδιο ισχύει και για το στρώμα. Αν υπάρχει κενό ανάμεσα στο στρώμα και τα τοιχώματα της βρεφικής κούνιας, μπορεί το παιδί να βάλει τα δάχτυλά του ανάμεσα και να χτυπήσει.

Εκτός από τα παραπάνω, δώστε έμφαση και στα πόδια του κρεβατιού. Επιλέξτε ένα έπιπλο με ρόδες, αν ο χώρος του δωματίου είναι μικρός χρειάζεται να το μετακινείται συχνά. Διαφορετικά, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα σταθερό κρεβάτι για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τέλος, λάβετε υπόψιν και τις ανάγκες για αποθηκευτικούς χώρους. Αν χρειάζεστε κάποιο μέρος για να κρύβετε πράγματα, μπορείτε να αγοράσετε μια κούνια με ενσωματωμένα συρτάρια ή κενό από κάτω.

Επιλέξτε τώρα μια από τις 31+ επώνυμες κούνιες μωρού που το διαθέτει το Bebe Home και επωφεληθείτε από την ποικιλία τρόπων πληρωμής που σας παρέχουμε. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για αγορές άνω των 89 ευρώ (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας)!