Τηλ.Παραγγελίες: (+30) 2310 445515

3 καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi Cosi για… max ασφάλεια

Τα καθισματάκια αυτοκινήτου είναι μία από τις πιο σημαντικές και ουσιαστικές αγορές που καλούνται να κάνουν οι νέοι γονείς. Επιλέγοντας το σωστό καθισματάκι αυτοκινήτου για την ηλικία και το σωματότυπο του παιδιού μας εξασφαλίζουμε:

 • ολοκληρωμένη και πολύπλευρη ασφάλεια από κάθε πιθανό ατύχημα
 • άνεση σε μικρά και μεγάλα ταξίδια
 • μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το ίδιο το καθσιματάκι αυτοκινήτου

Η ολλανδική Maxi Cosi, μια εταιρεία με πάνω από τριάντα πέντε έτη εμπειρίας, δημιουργεί βρεφικά είδη που απαντούν πάντα στην ίδια βασική ερώτηση: «Τι ανάγκες έχει ένας γονιός σήμερα;». Οι απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα έρχονται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: με προϊόντα που είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν, με προϊόντα που ακολουθούν τα τελευταία τεχνολογικά standards, με προϊόντα που είναι όμορφα και κάνουν πιο ευχάριστη την καθημερινότητα του παιδιού και των γονιών του.

Τα καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi Cosi είναι ένα χαρακτηριστικό δείγμα τέτοιου προϊόντος χάρη στην ασφάλεια, την άνεση και τον premium χαρακτήρα τους. 

To Bebe Home, επίσημος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα στα καθίσματα αυτοκινήτου Maxi Cosi, σας παρουσιάζει τις τελευταίες προτάσεις της εταιρείας σε αυτή την κατηγορία.

Καθισματάκι αυτοκινήτου Maxi Cosi Pebble 360

S3.gy.digital Lapinhouse Uploads Asset Data 126232 BR75724 000 1

Το Maxi Cosi Pebble 360 είναι το τέλειο βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου  για τα πρώτα ταξίδια του μικρού σας. Είναι κατάλληλο από τη γέννηση του παιδιού μέχρι 15 μηνών περίπου (0-13 kg, 40-83 cm ύψος).  Είναι σύμφωνο με τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας (R129/03), όπου δίνεται έμφαση στο σχεδιασμό των καθισμάτων με βάση τη σωστή στήριξη του σώματος ανάλογα με το ύψος αλλά και την προστασία του αυχένα. Επίσης, όλα τα καθισματάκια αυτοκινήτου της συγκεκριμένης κατηγορίας σχεδιάζονται λαμβάνοντας υπόψη την προστασία και από πλευρικές συγκρούσεις.

Η πρόσδεση του καθίσματος στο αμάξι μπορεί να γίνει απλά χρησιμοποιώντας τις ζώνες του αυτοκινήτου. Όμως, στη συσκευασία του καθίσματος περιλαμβάνεται και η βάση isofix Family Fix, που επιτρέπει:

 1. την εύκολη και σταθερή τοποθέτηση του καθίσματος μέσα σε κάθε αυτοκίνητο με ενσωματωμένο σύστημα Isofix (πρακτικά σχεδόν σε κάθε μοντέλο της τελευταίας εικοσαετίας). Οπτικές και ηχητικές ενείξεις σάς επιβεβαιώνουν ότι το έχετε τοποθετήσει σωστά.
 2. την περιστροφή του καθίσματος 360ᵒ εύκολα με το ένα χέρι, ώστε να μπορείτε να μπαινοβγάζετε το παιδί στο κάθισμα ενώ αυτό κοιτά πλάγια προς την πόρτα του αυτοκινήτου.

Η μεγάλη ασφάλεια συνδυάζεται και με απόλυτη άνεση χάρη στα εξής:

 • τον άριστο αερισμό και κυκλοφορία αέρα με τα ειδικά ClimaFlow πάνελ, τα δροσερά υφάσματα και τον αναπνεύσιμο αφρό στο κάθισμα
 • την τεχνολογία Side Impact G-CELL, που απορροφά τους κραδασμούς
 • το μαξιλαράκι baby hug, που «αγκαλιάζει» το νεογεννητο και προσφέρει κάλυψη στο σωματάκι του
 • το ρυθμιζόμενο προσκέφαλο ανάλογα με τη σωματική ανάπτυξη του μωρού
 • την αναβαθμισμένη ηλιοπροστασία, που προστατεύει το μωρό από υπεριώδεις ακτίνες
 • τη ρυθμιζόμενη ζώνη 3 σημείων, που στερεώνει το σώμα του μωρού χωρίς να το σφίγγει
 • την καθαρίοτητα του καθίσματος με την εύκολη αφαίρεση και το πλύσιμο του καλύμματος στο πλυντήριο
 • την ειδική λαβή για εύκολη μεταφορά του καθίσματος από και προς το αυτοκίνητο

Τέλος, το κάθισμα αυτοκινήτου Maxi Cosi Pebble 360 μπορεί να προσαρμοστεί πάνω στα σασί από παιδικά καρότσια, με αντάπτορα ή όχι, ανάλογα με το μοντέλο.

https://www.youtube.com/watch?v=u4JNw79WJm4&ab_channel=Maxi-Cosi

Καθισματάκι αυτοκινήτου Maxi Cosi Pearl 360

S3.gy.digital Lapinhouse Uploads Asset Data 126340 BR75722 000 6

Μια άλλη νέα πρόταση της Maxi Cosi στα καθισματάκια αυτοκινήτου είναι το Maxi Cosi Pearl 360. Πρόκειται για ένα βρεφικό κάθισμα που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση μέχρι και τα 4 έτη περίπου (0-18 kg, 40-105 cm). 

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που μπορεί να βρει κανείς στο Pebble 360, απλά σε πιο ευρύχωρο σκελετό, ο οποίος επιτρέπει άνετα ταξίδια ως και μια μεγαλύτερη ηλικία. Το βοηθητικό μαξιλαράκι που περιλαμβάνεται στη συσκευασία μπορεί να συντροφεύσει το μωράκι σας μέχρι και τους πρώτους έξι μήνες από τη γέννηση και να αφαιρεθεί όταν πια δεν θα χρειάζεται.

Λόγω μεγαλύτερου μεγέθους, το συγκεκριμένο καθισματάκι αυτοκινήτου τοποθετείται στο αμάξι μόνο με τη βάση Isofix Family 360, η οποία πωλείται ξεχωριστά.

https://www.youtube.com/watch?v=dQHaPXP9PGM&ab_channel=Maxi-Cosi

Καθισματάκι αυτοκινήτου Maxi Cosi Isofix Marble Essential

S3.gy.digital Lapinhouse Uploads Asset Data 107290 BR75403 000 1

Το Maxi Cosi Isofix Marble Essential είναι η τρίτη μας πρόταση σε κάθισμα αυτοκινήτου για χρήση από τη γέννηση. Συγκεκριμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 0-12 μηνών (0-13 kg, 40-85 cm). Έρχεται με τη δική του ξεχωριστή βάση Isofix για εύκολη τοποθέτηση στο αυτοκίνητο. Πληροί και αυτό τα πρότυπα ασφαλείας R129/03 και διαθέτει λαβή εύκολης μεταφοράς από και προς το αυτοκίνητο.

Άλλα χαρακτηριστικά που θα βρείτε σε αυτό το μοντέλο από καθισματάκια αυτοκινήτου είναι:

 • τρεις θέσης ανάκλισης
 • θέση κλίσης 157°, που φέρνει το κάθισμα σχεδόν σε επίπεδη θέση και προσφέρει μια ιδανική θέση ύπνου στα μωρά, τόσο εντός όσο και εκτός αυτοκινήτου
 • ζώνη ασφαλείας 3 σημείων
 • μαξιλαράκι baby-hugg για απόλυτη άνεση
 • ειδικό υλικό πλευρικής προστασίας, που απορροφά τους κραδασμούς και χαρίζει μεγάλη προστασία 
 • οπτικοακουστικοί δείκτες που σας επιβεβαιώνουν αν τοποθετήσατε το κάθισμα σωστά

https://www.youtube.com/watch?v=ri5rNWvFVyA&ab_channel=Kaliedy

Αξεσουάρ για καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi Cosi

Αν θέλετε να χαρίσετε ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους μικρούς επιβάτες, μπορείτε να προμηθευτείτε δύο επιπλέον αξεσουάρ για καθισματάκια αυτοκινήτου. Το πρώτο είναι η παιδική κουνουπιέρα για τα καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi Cosi Pebble 360.

Η κουνουπιέρα είναι κατασκευασμένη από ειδικό ύφασμα που επιτρέπει στο καθισματάκι να «αναπνέει» παρέχοντας ταυτόχρονα ικανοποιητική προστασία από κάθε είδους έντομα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τη γέννηση μέχρι και 1 έτους.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προμηθευτείτε και το προστατευτικό κάλυμμα καθίσματος αυτοκινήτου Maxi Cosi. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που θα προστατεύσει τα καλύμματα του αυτοκινήτου σας, ιδίως τα δερμάτινα, από γδαρσίματα και λεκέδες κατά την τοποθέτηση της βάσης και του καθίσματος.

S3.gy.digital Lapinhouse Uploads Asset Data 52185 BR74067 000 3

Καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi Cosi διαθέσιμα για παραγγελία στο Bebe Home

Οι επιλογές σε ποιοτικά και αξιόπιστα καθίσματα αυτοκινήτου για παιδιά δεν σταματούν εδώ. Επισκεφθείτε τώρα το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να δείτε την πλήρη γκάμα μας από καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi Cosi. Είμαστε στη διάθεσή σας για επικοινωνία προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο. 

Δείτε όλα τα καθισματάκια αυτοκινήτου Maxi Cosi

Περισσότερες επιλογές ανάλογα με τις ανάγκες σας

Κάντε κλικ εδώ