Τηλ.Παραγγελίες: (+30) 2310 445515

Η επιχείρησή μας

Το Bebe Home είναι μία ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα την Καλαμαριά. Το κατάστημά του αποτελείται από τρεις ορόφους, στον κάθε έναν από τους οποίους μπορούν οι μελλοντικοί γονείς να ξεναγηθούν και να ενημερωθούν για όλα τα είδη που χρειάζονται πριν τον ερχομό του μωρού τους!

Στο χώρο μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία επίπλων, όπως ντουλάπες, συρταριέρες, κρεβάτια κλπ. Όλα τα έπιπλα τηρούν τις αντίστοιχες προδιαγραφές ασφαλείας και βοηθούν τους νέους γονείς στο να προσαρμοστούν στην καινούργια τους ιδιότητα. Επιπλέον, η μεγάλη συλλογή καροτσιών και η απεριόριστη γκάμα καθισμάτων αυτοκινήτου καλύπτει όλες τις ανάγκες της καθημερινότητάς τους.

Στο Bebe Home θα βρείτε όλα τα famous brands βρεφικών ειδών όπως: Stokke, Bugaboo, Mima, Cybex, Zazu, Nobodinoz, Santa Bebe και πολλά άλλα.

Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κα Χριστίνα Σιδεροπούλου, καθώς και το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό θα σας περιμένουν για να σας ξεναγήσουν σε όλους τους χώρους και να σας ενημερώσουν γι’ αυτά που χρειάζεστε και που… δεν χρειάζεστε!