Ασφάλεια

Filter

Προϊόντα για την ασφάλεια και φύλαξη παιδιού

Η ασφάλεια είναι το δεύτερο πιο σημαντικό αγαθό για ένα παιδί μετά την τροφή. Όλοι οι νέοι γονείς πρέπει να εξασφαλίσουν την προστασία του παιδιού από κινδύνους χωρίς, όμως, να το κάνουν να αισθανθεί ασφυκτικά.

Ευτυχώς, η τεχνολογία προσφέρει πολλές επιλογές για την προστασία του παιδιού. Πλέον, οι παραδοσιακές συσκευές ενδοεπικοινωνίας έχουν δώσει τη θέση τους σε καινούργιες, οι οποίες περιλαμβάνουν κάμερα και μικρόφωνο παρακολούθησης μαζί με αισθητήρες κίνησης και θερμοκρασίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι γονείς εξασφαλίζουν ανά πάσα στιγμή πληροφορίες για τις συνθήκες που επικρατούν μέσα στο δωμάτιο του μωρού.

Ταυτόχρονα, οι κλασικές λύσεις δεν έχουν χάσει τη χρησιμότητά τους. Μερικές ασφάλειες γωνιών ή ντουλαπιών μπορούν να χαρίσουν ξεγνοιασιά στους γονείς. Όταν το παιδί μεγαλώσει και αρχίσει να κοιμάται σε κανονικό κρεβάτι, ένα προστατευτικο θα αποτρέψει όλα τα πιθανά ατυχήματα. Όσο για τα σπίτια που έχουν σκάλες, μια καγκελόπορτα ασφαλείας είναι απαραίτητη!

Κάντε την παρακολούθηση και προφύλαξη του παιδιού σας πανεύκολη παραγγέλοντας προϊόντα αυτής της κατηγορίας. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας και επωφεληθείτε από την ποικιλία τρόπων πληρωμής που σας παρέχει το ηλεκτρονικό κατάστημα Bebe Home.  Σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά σε αγορές με αντικαταβολή (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας)!