Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Beaba Ατμομάγειρας Babycook Solo Grey

Η πολυλειτουργική συσκευή για μαγείρεμα στον ατμό Babycook Solo® 4 σε 1 σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσετε ένα πλήρες γεύμα για το παιδάκι σε μόλις 15 λεπτά.
Το Babycook® μαγειρεύει στον ατμό, αναμειγνύει, ψιλοκόβει, ζεσταίνει & ξεπαγώνει! Απενεργοποιείται μόνο του και είναι πανεύκολο στη χρήση – ένα κουμπί για όλες τις λειτουργίες!
Τα πιάτα με παρασκευή στον ατμό είναι νόστιμα και πάνω από όλα υγιεινά, επειδή αυτή η μορφή μαγειρέματος διατηρεί τις πολύτιμες διατροφικές τους αξίες και βιταμίνες. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την περίοδο που το παιδί κάνει τη μετάβαση από τα υγρά στα στερεά γεύματα, αλλά και για τα μεγαλύτερα παιδιά.

239.99

Κατόπιν παραγγελίας (παράδοση σε 15-20 ημέρες)

Κωδικός προϊόντος: 912461 Κατηγορίες: ,

Beaba

Ατμομάγειρας Babycook Solo Grey

Το Babycook Solo® εχει τη δυνατότητα να προετοιμασει ενα γεύμα με οποιοδήποτε υλικό και αν του προσθέσουμε πχ. σούπα (πολύ ψιλοκομμένα συστατικών) ή πουρέ πατάτας (ψιλοκομμένα συστατικά), με μόνο ελαφρά τεμαχισμένα κομμάτια, π.χ. κρέας. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την πυκνότητα των τροφίμων στο τρέχον στάδιο της ανάπτυξης του παιδιού σας.
Η λειτουργία θέρμανσης και απόψυξης είναι χρήσιμη όταν έχετε ήδη ετοιμάσει ένα γεύμα.
Το Babycook Solo® διαθέτει κανάτα χωρητικότητας 1100 ml. Η μεγάλη του χωρητικότητα σας επιτρέπει να μαγειρέψετε μεγαλύτερες ποσότητες, τις οποίες μπορείτε κατόπιν να μοιράσετε και να καταψύξετε για τις επόμενες ημέρες.
Το μέγεθος και το ελαφρύ της βάρος σας επιτρέπει να την πάρετε μαζί σας ακόμα και στις διακοπές!
Ο εργονομικός του σχεδιασμός σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε με το ένα χέρι! Χάρη στο κουμπί «Easy Clip» που διαθέτει, η κανάτα του ανοίγει πανεύκολα, ενώ διαθέτει και ειδική σπάτουλα, ώστε να ανασηκώσετε το εσωτερικό μπολ του και να μεταφέρετε με ασφάλεια και ευκολία το φαγητό στο πιάτο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
– χωρητικότητα – 1100 ml
– χρόνος μαγειρέματος: έως 15 λεπτά
– βάση ανοξείδωτου χάλυβα
– μη θερμαινόμενο περίβλημα
– προστασία (το Babycook® δεν θα ξεκινήσει αν η κανάτα δεν έχει εγκατασταθεί σωστά)
– Αυτόματη απενεργοποίηση στο τέλος της εργασίας, συνοδευόμενη από ηχητικό σήμα
– δυνατότητα πλύσης όλων των στοιχείων (εκτός από τη βάση με καλώδιο τροφοδοσίας) στο πλυντήριο πιάτων
– δείκτης ποσότητας
– αξεσουάρ που περιλαμβάνονται: σπάτουλα, για εύκολη αφαίρεση του καλαθιού φαγητού, κυκλικές λεπίδες, κάλυμμα λείανσης, βιβλίο συνταγών (σε FR, ANG, IT)

Κατασκευαστής