Ατμομάγειρας για Μωρά

Ένας καλός ατμομάγειρας μπορεί να γίνει πιστός σύμμαχος στην υγιεινή και ολοκληρωμένη διατροφή του παιδιού σας. Δεν εννοούμε μόνο ότι ετοιμάζει γρήγορα και με φυσικό τρόπο το φαγητό του, από όποια υλικά και αν αποτελείται αυτό. Πλέον, ένας ατμομάγειρας για μωρά μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα.

Τα περισσότερα μοντέλα που υπάρχουν στην αγορά είναι ένας συνδυασμός ατμομάγειρα και μπλέντερ. Έτσι, εκτός από το να ζεστάνετε τα τρόφιμα, μπορείτε να τα μετατρέψετε και σε πολτό που θα καταναλώσει ευκολότερα το μωράκι σας.

Οι επιλογές δε σταματούν εδώ. Μπορείτε, ακόμα, να αποψύξετε φαγητά που είχατε αποθηκευμένα στον καταψύκτη σας. Με άλλα λόγια, έχετε έναν πλήρη παρασκευαστή βρεφικής τροφής στην κουζίνα σας με μία μόνο συσκευή.

Να θυμάστε, επίσης, ότι κάθε ατμομάγειρας αυτής της κατηγορίας είναι χωρίς BPA. Το BPA είναι ένα οργανικό χημικό υλικό που υπάρχει σε πολλά πλαστικά σκεύη. Ωστόσο, η χρήση του απαγορεύεται εδώ και κάποια χρόνια σε σκεύη που προορίζονται συγκεκριμένα για παιδιά, γιατί ο οργανισμός τους είναι πολύ πιο ευαίσθητος από των ενηλίκων.

Ο δημοφιλής ατμομάγειρας Philips Avent και πολλά άλλα επώνυμα μοντέλα σάς περιμένουν στο Bebe Home. Κάντε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 89 ευρώ (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας)!