Επιθέματα Στήθους - Σακουλάκια Αποθήκευσης Γάλακτος

  Επιθέματα στήθους

  Αν είστε μητέρα που θηλάζει, τα επιθέματα στήθους είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατάτε το δέρμα και τις θηλές του μαστού σας στεγνές και αποστειρωμένες. Χρησιμεύουν στο να συγκρατούν τις διαρροές γάλακτος κατά τις περιόδους που δεν ταΐζετε το παιδί σας. Συνήθως είναι απαραίτητα τις πρώτες εβδομάδες του θηλασμού, όταν το σώμα πολλών γυναικών δεν έχει ακόμα προσαρμοστεί στις ανάγκες του παιδιού και συνεχίζει να εκκρίνει γάλα ακόμα και όταν το παιδί δεν θηλάζει.

  Γενικά, το μητρικό γάλα είναι ένα από τα πιο αγνά και υγιεινά τρόφιμα που υπάρχουν. Όμως, αν μείνουν υπολείμματα πάνω στο στήθος, ενδέχεται να αναπτυχθούν βακτήρια. Επίσης, οι ανεπιθύμητες εκκρίσεις του γάλακτος μπορεί να προκαλέσουν λεκέδες στα ρούχα σας. Τα επιθέματα στήθους σας απαλλάσσουν από αυτά τα προβλήματα.

  Σακουλάκια Αποθήκευσης Γάλακτος

  Φυσικά, αντί να σκουπίζετε το περισσευούμενο γάλα με τα επιθέματα, μπορείτε πάντα να το αποθηκεύσετε. Εδώ θα σας φανούν πολύ χρήσιμα τα ειδικά σακουλάκια για την αποθήκευση μητρικού γάλακτος που υπάρχουν στην αγορά. Μπορούν να τοποθετηθούν στο ψυγείο ή την κατάψυξη και να κρατήσουν το γάλα σας φρέσκο για μέρες ή και για μήνες.

  Στο Bebe Home διαθέτουμε ποικιλία από επιθέματα και σακουλάκια αποθήκευσης γάλακτος, όλα κλινικά ελεγμένα και κατασκευασμένα από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου. Κάντε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από την ποικιλία τρόπων πληρωμής που προσφέρει το κατάστημά μας.