Σε απόθεμα

Stokke Tripp Trapp Κάθισμα φαγητού Sunflower yellow

Η αυθεντική παιδική καρέκλα Tripp Trapp της Νορβηγικής Stokke, που προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες του παιδιού, σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο σχεδιαστή Peter Opsvik το 1972 και άλλαξε την παγκόσμια αγορά του παιδικού καθίσματος για πάντα!

 

Ακόμη και σήμερα, το πλέον διάσημο και το πιο εμπορικό παιδικό έπιπλο του κόσμου, παραμένει πρωτοπόρο μέσα από την δική του, μοναδική φιλοσοφία:

Η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί!

229.00

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: Sunflower yellow Κατηγορίες: ,

Stokke

Tripp Trapp Κάθισμα φαγητού Sunflower yellow

 

Με την Tripp Trapp, τα πόδια του παιδιού δεν αιωρούνται και το παιδί κάθεται στη σωστή στάση και το σωστό ύψος για κάθε τραπέζι. Το κάθισμα και το υποπόδιο ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος. Η καρέκλα είναι κατάλληλη από τους 6 μήνες μέχρι και την ενηλικίωση.

 

Η Tripp Trapp βοηθά στην γρήγορη κοινωνικοποίηση του παιδιού, ενώ του προσφέρει και το καλύτερο εργονομικό ξεκίνημα στη ζωή.

 

Το υποπόδιο παρέχει μια σταθερή επιφάνεια για τα πόδια του παιδιού, προσφέροντας ξεκούραση και ηρεμία

Η άνετη θέση και το υποπόδιο ρυθμίζονται πλήρως σε ύψος και βάθος

Αργότερα, ο μοναδικός της σχεδιασμός επιτρέπει στο παιδί να την χρησιμοποιεί με ασφάλεια, χωρίς βοήθεια

Η ανθεκτική κατασκευή της αντέχει στη σκληρή χρήση

Η πλάτη με τη “διπλή καμπύλη” ακολουθεί τη σπονδυλική στήλη του παιδιού και το τοποθετεί σε μια ξεκούραστη, κάθετη στάση, ιδανική για καλή κυκλοφορία και υγιεινή πέψη

 

Αντίθετα με τις ογκώδεις καρέκλες με δίσκους που απομονώνουν τα παιδιά, η Tripp Trapp ταιριάζει απόλυτα με τα περισσότερα τραπέζια. Τα παιδιά μπορούν έτσι να συμμετέχουν πλήρως στα οικογενειακά γεύματα και τις συζητήσεις, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τη φυσιολογική τους ανάπτυξη.

 

Η Tripp Trapp της Stokke είναι εξαιρετικά σταθερή και άρα ιδανική για κάθε είδους δραστηριότητα – παιχνίδι, ζωγραφική, μελέτη. Τα παιδιά νιώθουν άνετα, ξεκούραστα, σίγουρα και πιο δημιουργικά.

Διαστάσεις Υ 71cm x Π: 46,5cm x Β: 47cm

Βάρος 7kg

Μέγιστο επιτρεπτό βάρος 110 κιλά

 

Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο, καλλιεργημένης οξιάς.

Το βερνίκι δεν περιέχει τοξικές ουσίες.

Πληροί την οδηγία EN 14988/2006.

Εγγύηση, υπό προϋποθέσεις, 7 χρόνια στα ξύλινα μέρη, 5 χρόνια, στα μεταλλικά και 2 χρόνια στα υφάσματα.

Κατασκευαστής