Είδη Προικός

Filter

Προίκα μωρού και είδη προικός για μωρά

Παλιά η παράδοση όριζε ότι τα βρεφικά είδη δεν αγοράζονταν αλλά προέρχονταν κατευθείαν από τα μέλη της οικογένειας. Θεωρούνταν προίκα του μωρού και ήταν κακοτυχία να έρθει στον κόσμο χωρίς αυτά. Συχνά η μαμά και η γιαγιά αναλάμβαναν πλήρως το πλέξιμο και το ράψιμο όλων των απαραίτητων, χαρίζοντας στο παιδί μικρά κομψοτεχνήματα.

Πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά. Τα βρεφικά είδη αγοράζονται συνήθως έτοιμα, καθώς μπορούν εύκολα να καλύψουν τις ίδιες ανάγκες με παλιά, αν όχι μεγαλύτερες.

Τα παιδικά σεντόνια και τα παιδικά παπλώματα ή κουβέρτες θα μετατρέψουν το κρεβατάκι του παιδιού σε ένα μικρό παράδεισο καθαριότητας και άνεσης, στον οποίο δεν θα βλέπει την ώρα να επιστρέψει. Οι πετσετούλες του θα το στεγνώνουν μετά το μπάνιο. Ο υπνόσακος θα του παρέχει ένα επιπλέον στρώμα ζεστασιάς ακόμα και στις πιο κρύες νύχτες.

Στο Bebe Home θα βρείτε τα βρεφικά λευκά είδη που θα κάνουν το μικρό σας να νιώσει… βασιλιάς ή βασίλισσα! Πραγματοποιήστε τώρα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 89 ευρώ (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας)!