Παιδικό Δωμάτιο

Filter

Έπιπλα και διακοσμητικά για παιδικό δωμάτιο

Το μικρό βασίλειο του μονάκριβού σας. Εκεί όπου θα μάθει να διαβάζει, να παίζει και να αναλαμβάνει “ενήλικες” ευθύνες όπως το συμμάζεμα. Αυτό είναι το παιδικό δωμάτιο. Γνωρίζουμε καλά ότι κάθε νέος γονιός θέλει να διαμορφώσει αυτό το βασίλειο όσο το δυνατόν πιο ιδανικά. Θέλει να αγοράσει άνετα έπιπλα όπως παρκοκρέβατα ή λίκνα και να γεμίσει το χώρο με όμορφα φωτιστικά, χαλιά και κουρτινες.

Το βασικό μέλημα κάθε γονέα για το παιδικό ή το βρεφικό δωμάτιο πρέπει να είναι η ανοιχτωσιά. Πώς επιτυγχάνεται αυτή; Καταρχάς, με το βάψιμο των τοίχων σε ανοιχτά και σχετικά ουδέτερα χρώματα. Αυτά τα χρώματα κάνουν τα παιδικά δωμάτια να μοιάζουν μεγαλύτερα από ό,τι είναι. Επίσης, είναι πιο “ασφαλή” από άποψη γούστου. Σκεφτείτε πόσο μεγάλη δυσαρέσκεια μπορεί να προκαλέσει σε κάποιο μεγαλύτερο παιδάκι ένα έντονο χρώμα που δεν του αρέσει!

Από εκεί και πέρα, δώστε έμφαση στην εργονομία. Αγοράστε βρεφικά έπιπλα με επιλογές τροποποίησης και πολλούς αποθηκευτικούς χώρους. Μην υποτιμάτε καθόλου τη χρησιμότητα που έχουν τα ράφια τοίχου, ειδικά όταν αρχίζει το σχολείο και τα βιβλία πληθαίνουν. Και μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε κουτιά αποθήκευσης. Όχι μόνο θα γλυτώσετε από την εικόνα ακαταστασίας που κυριαρχεί στα περισσότερα παιδικά δωμάτια, αλλά θα μάθετε και στο ίδιο το παιδί να μαζεύει τα πράγματά του.

Είτε ετοιμάζετε παιδικο δωμάτιο για αγόρι, είτε παιδικό δωμάτιο για κορίτσι, το Bebe Home είναι εδώ για να σας προτείνει επώνυμα και ποιοτικά έπιπλα που θα το συνοδεύουν πολλά χρόνια. Κάντε τώρα τις παραγγελίες σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 89 ευρώ (αφορά αποστολές εντός Ελλάδας)!