Τηλ.Παραγγελίες: (+30) 2310 445515

5 βρεφικά λευκά είδη Candide για ανατομικό… χουχούλιασμα

Βρεφικά λευκά είδη Candide Bebe Home

Ο καλός ύπνος είναι μία πρωταρχική ανάγκη (και συχνά παραμελημένη) για όλες και όλους, όμως γίνεται ακόμα πιο κύρια στη βρεφική ηλικία. Συνεισφέρει στη σωστή ψυχοσωματική ανάπτυξη του μωρού και το βοηθά να αντιληφθεί την έννοια της καθημερινής ρουτίνας μέσα από το βιολογικό του ρολόι.

Όπως έχουμε γράψει και σε παλιότερο άρθρο μας, τα βρεφικά λευκά είδη επηρεάζουν σημαντικά την ποιότητα του ύπνου εξαιτίας της υφής τους, των υλικών τους ή της εργονομίας τους.

Σε αυτό το άρθρο θα εστιάσουμε στα λευκά είδη μωρού της γαλλικής εταιρείας Candide, με έναν οδηγό αγοράς στον οποίο θα βρείτε τα απαραίτηταα αξεσουάρ για ιδανικές συνθήκες ύπνου.

Candide: τεχνογνωσία 20+ ετών στα λευκά είδη για μωρά

Με έδρα τη δυτική Γαλλία, οι ιδρυτές της Candide Baby Group εκμεταλλεύτηκαν από την πρώτη στιγμή το brandname και την παράδοση της χώρας τους στο design, για να προσφέρουν βρεφικά αξεσουάρ ύπνου που θα εντυπωσιάσουν με την ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά τους στην εξασφάλιση ιδανικών συνθηκών ξεκούρασης.

Κεντρικό ρόλο σε όλη τη διαδικασία παραγωγής έχουν η συνεχής έρευνα και καινοτομία καθώς και h υιοθέτηση οικολογικών πρακτικών. Όλα αυτά σημαίνουν ότι τα βρεφικά λευκά είδη που θα επιλέξετε θα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα ως προς τα ανθεκτικά, υποαλλεργικά υλικά και τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και υγιεινή για το μωρό.

Previous
Next

Βρεφικά λευκά είδη Candide: οι προτάσεις μας

Οι κουβέρτες για φάσκιωμα χαρίζουν τη ζεστασιά και ασφάλεια που χρειάζεται το μικρό σας, θυμίζοντας τις συνθήκες στην κοιλιά της μητέρας σας. Η βρεφική κουβέρτα φασκιώματος της Candide είναι κατάλληλη αμέσως μετά τη γέννα και σε ηλικία ως και 3 μηνών περίπου. Είναι φτιαγμένη από μαλακό βαμβακερό υλικό που αγκαλιάζει το σώμα του παιδιού, ενώ το τύλιγμα γίνεται εύκολα, με μόλις τρεις κινήσεις.

Βρεφική κουβέρτα για φάσκιωμα Candide Bebe Home

Αποκτήστε τη Βρεφική Κουβέρτα Φασκιώματος Candide

Ένα αξεσουάρ που, με τη σωστή τοποθέτηση του μωρού μέσα σε αυτό, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη στάση σώματός του κατά τον ύπνο, είναι το λεγόμενο σφηνάκι ύπνου. Τα σφηνάκια ύπνου για μωρά είναι ειδικά αξεσουάρ ύπνπου με μαξιλαράκια, ανάμεσα στα οποία τοποθετείται το μωρό ώστε το σωματάκι του να υποστηρίζεται κατάλληλα.

Το σφηνάκι ύπνου Air+ της Candide, όπως και τα υπόλοιπα βρεφικά λευκά είδη της εταιρείας, είναι κατασκευασμένο από υλικό που «αναπνέει», εμποδίσοντας την εφίδρωση του μωρού. Έχει λοξόμορφο σχήμα που δημιουργείται από δύο μαξιλαράκια διαφορετικού μήκους και προσαρμόζεται στο σωματότυπο του μωρού. Η τοποθέτηση του μωρού μέσα στο σφηνάκι μπορεί να γίνει είτε ανάσκελα είτε πλευρικά.

σφηνάκι ύπνου Candide Air Br75583 (1)

Αποκτήστε το Εργονομικό Σφηνάκι Ύπνου Candide Air+

Αντίστοιχα στηρίγματα για την πλάτη μπορούμε να βρούμε και στο βρεφικό κιτ ύπνου Panda Air+ της Candide. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ ύπνου προορίζεται για την κούνια του παιδιού, σαν έξτρα στρωματάκι. Τα πλευρικά μαξιλαράκια εξασφαλίζουν τη σωστή στάση ενώ το μωρό κοιμάται ανάσκελα, χωρίς να το πιέζουν, ενώ το αποσπώμενο Panda Air+ μαξιλάρι για το κεφάλι ανακουφίζει τον αυχένα.

Το μέγεθος του κιτ είναι προσαρμόσιμο ανάλογα με τις ανάγκες και το σωματότυπο κάθε μωρού χάρη στα velcro που διαθέτει

BR73693 A 500x500

Αποκτήστε το Βρεφικό Κιτ Υπνου Panda Candide Pad Air+

Τα βρεφικά μαξιλάρια είναι μία βασική κατηγορία προϊόντων στην οποία εξειδικεύεται η Candide και όχι τυχαία, αφού προσφέρει εργονομικές λύσεις που διευκολύνουν τη σωστή ανάπτυξη ολόκληρο του σώματος.

Ένα πολύ βασικό αξεσουάρ ύπνου για μωρά είναι το βρεφικό μαξιλάρι παλινδρόμησης από την Candide. Είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση μέχρι τος 24 μήνες. Διαθέτει κλίση 15 ° που αποτρέπει την παλινδρόμηση του βρέφους και παράλληλα του δίνει σωστή θέση ενώ κοιμάται, αναπτύσσοντας σωστά σκελετό και κρανίο. Είναι κατασκευασμένο από βαμβάκι (οργανικό ή μη), βισκόζη και πολυεστέρα. Το κάλυμμα αφαιρείται και μπορεί να πλυθεί εύκολα, όπως σε όλα τα βρεφικά λευκά είδη Candide. Βγαίνει σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με το μέγεθος του λίκνου (κούνιας).

1401107406 7473 262004 262006[800x600] 550x550w

Αποκτήστε το Candide Βρεφικό Μαξιλάρι Κατά Της Παλινδρόμησης 15°

Για τα μωράκια που υποφέρουν από πόνους το μαξιλάρι κολικών Candide Thermotherapy/Cryotherapy. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έξι μηνών και άνω. Κάτω από το μαλακό του ύφασμα κρύβεται μία θερμοφόρα με νερό και μία σακούλα με λιναρόσπορους που μπορεί να την θερμάνετε ή να την ψύξετε ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αν ψάχνετε για ανακούφιση από κολικούς, πόνους στο στομάχι ή μυϊκό πόνο και αρθρώσεις, απλά θερμάνετε τη σακούλα για λίγο στα μικροκύματα, τοποθετήστε την στο μαξιλάρι και ακουμπήστε τη στο σώμα του μωρού. Αντίθετα, για παθήσεις όπως πονόδοντο, πονοκέφαλο, διάστρεμμα, σύνδρομο βαρέων ποδιών ή  πονόλαιμο, μπορείτε απλά να τοποθετήσετε στην κατάψυξη και να το χρησιμοποιήσετε σαν παγοκύστη.

Μαξιλάρι Κολικών Candide Bebe Home

Αποκτήστε το Μαξιλάρι Κολικών Candide Thermotherapy/Cryotherapy

Όλα τα διαθέσιμα βρεφικά λευκά είδη Candide στο Bebe Home

Περισσότερα βρεφικά λευκά είδη της γαλλικής εταιρείας (και όχι μόνο) θα βρείτε στο ηλεκτρονικό αλλά και το φυσικό κατάστημα του Bebe Home. Μία επίσκεψη θα σας βοηθήσει να βρείτε τα πιο ποιοτικά είδη προικός και τα αξεσουάρ ύπνου για το μικρό σας.

Βρεφικά λευκά είδη Candide

Δείτε όλη μας τη συλλογή σε λευκά είδη για μωρά της Candide και αποκτήστε τα δικά σας online.

Δείτε τα